Ja nadávam maximálne buzeranti debilný apod. ... a to iba ak mam fakt naozajstny dôvod mám rád aj hip-hop, aj metal, aj punk-rock .. a neznašam ked sa nadava v pesničkach a v realnom živote tiež.
počujem spolužiakov, hej dop*** daj sem ku*** tu prije**nu cigaretu dopi** - tak mi naskakuje husia koža.
no keď ma niečo fest vytočí tak čo by nie... ale väčšinou keď som sama... alebo tak... keď som trebárs v dave ľudí tak nezakričím nadávku na plné hrdlo... ani cudzím nejak nenadávam ak ma aj vytočia... ani svojim... nadávam na svoju neschopnosť a jedine pred ľuďmi, ktorí tiež občas nadávajú... teda nekrčia obočie keď niečo poviem
Ja som niektoré nadávky v živote nevypustila z úst a ani nejak nemám v pláne Najvulgárnejšie čo asi používam, je označenie niečoho, že je dodrbané a obmeny tohoto slovesa Prípadne rozhorčené zvolanie ,,boha!"... a to ani pobožná nie som Ale v poslednej dobe sa na mňa kamarát vždy oborí aj keď už iba toto použijem, takže je dosť možné, že postupne prestanem dokonca aj s tým
Inak som mala jednu kamarátku, ktorá namiesto nadávania vždy použila "ježiškovehusličky". Bolo to hrozne zlaté
@etelnair@13 Mohol by som povedať, že hento tiež svedčí o tvojej inteligencii ale nebola by to pravda... Škoda... Ale aspoň ti to vysvetlím: Istý používateľ fxx tu vždy na hlúpe fóra písal: "Ty si zas nejaká nová piča?".
Tá možnosť 3 sa mi vôbec nepáči. To je dosť subjektívne. Napríklad taký môj biologický otec tvrdí, že nadáva len vtedy, keď je naštvatý, lenže to je stále ....
@sasi2680 je to také kvázi združenie čo som založil dnes v noci lebo mi to už miestami fakt prekáža to nadávanie. A keďže sem chodím rád, tak som chcel aj takto prispieť k zvelaďovaniu (detaily mám v profile)
@wix33 tak ako by som si nevšimol keď každý koment v tomto fóre mám v reakciách
Snažím sa to obmedziť...lebo je dosť odveci keď niekto v bežnej komunikácii nič iné nerobí len nadáva a vlastne bezdôvodne.A tak nechcem skončiť. Otrasné
iba ak som fakt poriadne ale poriadne naštvana, a ked si vypijem ale to sa stáva výnimočne možno 3x do roka čo zanadávam ......neznášam nadávky totiž to
nenadávam tak hnusne,iba ked ma niečo alebo niekto fakt naštve..napr dnes som stratila prsten,tak som si ponadávala...ale ináč to nepotrebujem,použiť za každým druhým slovom nadávku.AMEN.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
počujem spolužiakov, hej dop*** daj sem ku*** tu prije**nu cigaretu dopi** - tak mi naskakuje husia koža.
Ono tiež nie som Fksksova nová piča, o mojej inteligencii aj vulgárnosti tu existuje isté povedomie, dovolím si tvrdiť.
TROŠENO !!!
Inak som mala jednu kamarátku, ktorá namiesto nadávania vždy použila "ježiškovehusličky". Bolo to hrozne zlaté
@hajzelbaba @sasi2680 @matuliq12 @nathalicatko myslíte to vážne? lebo ak áno tak vás zapíšem
a ak by ešte niekto chcel, nech mi napíše do odkazovača alebo do správy...bližšie informácie mám v profile
@wix33 tak ako by som si nevšimol keď každý koment v tomto fóre mám v reakciách