ahojte , kedze sa mi strasne pacia dievcata co nosia u nas v skole nadkolienky a silonky tak sa chcem spytat ze ci aj vy nosite nadkolienky , alebo samodrzky
@kvakadlo mali tusim ja sede, ale chod sa pozriet a uvidis. keby neco skus este bepon. a myslim ze to je velkostne rozdelene. a samodrzky najdes v DM drogerie
kedze nemam moc skusenosti co sa tyka modi holka nosi rada lodicky , opatky furt kedy sa len da , aky mas nazor na kombinaciu nadkolienok s lodkami ? viem ze silonky do lodiciek su dobre ale tie nadkolienky
ja samodrzky zboznujem, doma mam telove, biele, cierne aj sietovane, ale malokedy mam prilezitost si to obliect... treba k tomu napasovat oblecenie, inak sa to hodi len do kostymu (a nemyslim len postelneho, sietovane som si kupovala kvoli vystupeniu s tanecnou skupinou).
@kvakadlo podla jednej mojej reakcie si usudil, ze som neprijemna? nechci ma zazit neprijemnu ja len nemam potrebu tu pisať o sebe informacie takéhoto charakteru.
@girl19955 no prave, ze ked som ich zbadala som ich musela mat bohuzial si nepamatam nazov obchodu, podla toho co pozeram zoznam v tom nakupnom centre asi Like Local, ale nie som si ista... bolo to v OC Malavia v Malackach, obchodik aj s detskym aj dospelackym oblecenim... nebyvam tam tak ti neviem povedat... ale skus kuknut na nete na nejakej saxane by mohli mat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
cierne nadkolienky ?
kedze by som chcel aj moju holku nahovor na tie nadkolienky , chcel by som jej ich kupit kde ich zozeniem ? uz som hladal aupark neuspesne :/
maju len cierne ? a co sa tyka vysky ako je to rozdelene moja ma len 167cm da sa aj niak vybrat ?
a kde jej mozem zohnat klasicke samodrzky ? ak mi vies poradit ?
kedze nemam moc skusenosti co sa tyka modi holka nosi rada lodicky , opatky furt kedy sa len da , aky mas nazor na kombinaciu nadkolienok s lodkami ? viem ze silonky do lodiciek su dobre ale tie nadkolienky
od kolkych rokov nosis samodrzky ? a inac nosis sietovanie ? ci klasicke silonkove ?
asi nie myslel som ze si trosku prijemnejsia
samodrzky áno
» www.birdz.sk/webka/shoesmani...
ako to ze vies chodit v takych stekloch ?