Čo si myslíte o duchoch ,rôznych mystických záležitostiach, okultizme, ezoterike a pod. ? ...stalo sa Vám už niekedy niečo nadprirodzené, čo si neviete vysvetiť, alebo sú to podľa Vás hlúposti ?...
verím...a nie že by som chcela aby sa mi niečo také strašidelné stalo, ale niekedy ma dosť serie že všetko v tomto svete je také strašne ...no ako to poviem..neviem...založené na fyzike, vede..neviem ako to povedať ...(čítam moc fantasy kníh no..
Som čakal kedy tu zase bude takáto téma...nechcel som ju zakladať na lebo je ich tu už XY takých....
Môj malý bratranec trojročný vidí nejakého "uja" , kt. okrem neho nikto nevidí. Asi týždeň dozadu, keď ho mama dávala spať jej povedal, že : "Mami nechoď preč, ja tu nechcem byť sám s tým ujom." Ona sa ho pýtal, že s akým ujom. A malý hovorí, že : " No šak s tým čo sa na mňa stále pozerá."....
Predvčerom boli u nás tak som sa ho na toho uja spýtal. A on? "Ty ho nevidíš? Tam je" a ukázal mi nad postel...
Inak viem takýchto príbehov viac....Keď sa mi bude chcieť tak napíšem..
@flyleaf Svätá pravda.Mne napr.neide do hlavy,že ľudia sa neboja,nehanbia(kto si čo o nich myslí)ked chodia sedieť a modliť sa do kostola,ale hanbia sa povedať,že veria na mimozemské civilizácie,duchov,nadprirodzeno.Síce tu v tejto debate vidím,že ľudia v takéto veci veria.Musím sa priznať,že som veľký realista-kým neuvidím,neuverím.
Netvrdím že sú to všetko nezmysly ale len preto že je niečo nevysvetliteľne tak to nemusí byť nadprirodzené. Pre domorodcov ktorý žijú mimo civilizácie sú nevysveliteľné a záhadné všetky elektrospotrebiče moderné dopravné prostriedky a celá naša vyspelá civilizácia to však neznamená že sme nadprirodzené bytosti.
A ešte je otázne koľko stých zázrakov a zjavení čo vidíme je skutočných a čo stoho sú len zle vyhodnotené informácie našim mozgom.
Napíš mi prosim do TS tento príbeh,poprípade,ak niečo ešte poznáš,...myslím si,že tento svet je tak skazený,že nadprirodzené javy sú už samozrejmosťou...aj keď držím sa hesla radcej sa báť živých,ako mŕtvych,predsa len,aj duchovia,a iné nadprirodzené javy boli raz živí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale pre ostatných: skúste, vážne sa to píše v tom Stratenom symbole
@semhamforas keby ich chce naozaj nejaký satan uniesť, ale všetkých
napríklad ja sa na tom rada pobavím
Môj malý bratranec trojročný vidí nejakého "uja" , kt. okrem neho nikto nevidí. Asi týždeň dozadu, keď ho mama dávala spať jej povedal, že : "Mami nechoď preč, ja tu nechcem byť sám s tým ujom." Ona sa ho pýtal, že s akým ujom. A malý hovorí, že : " No šak s tým čo sa na mňa stále pozerá."....
Predvčerom boli u nás tak som sa ho na toho uja spýtal. A on? "Ty ho nevidíš? Tam je" a ukázal mi nad postel...
Inak viem takýchto príbehov viac....Keď sa mi bude chcieť tak napíšem..
A ešte je otázne koľko stých zázrakov a zjavení čo vidíme je skutočných a čo stoho sú len zle vyhodnotené informácie našim mozgom.