vestko je prirodzene , to len ludia maju schopnost prisudzovat normalne prirodne javy v nieco bozske nadludske atd.
'dneska record zajtra norma
dneska nadprirodzeno zajtra normalka' kto nechape nevadi ,len naprirodzení pochopia
Keď som sa raz sprchovala tak som mala potom zahmlené to zrkadlo a videla som tam akoby vlasy ženy a malú detskú ručičku neviem si to vysvetliť,možno sa mi to len zdalo ale bolo to creepy
@14 ak hovoríme o komentároch hore, tak možno sú to naozaj jediné "nadprirodzené zážitky", ktoré tí ľudia doteraz prežili. Inak, všeobecne ak tu dá niekto nejakú "vážnu" tému, býva tu často žalostne málo (pozitívnych) reakcií. Ľudia si tu užívajú anonymitu, chodia sa tu baviť, rozmýšľať a žiť predsa budú na smrteľnej posteli a tak...
Tak im môžeme želať, aby zažili aj niečo takéto @13 ak budú naozaj chcieť...
S pokorou sa nenarodíš, tá sa buduje spolu s charakterom.
Možno veľa ľudí považuje pokoru, skutočný súcit, či pomoc druhému a prosbu o pomoc, za prejav slabosti.
Možno si zamieňajú a spájajú skutočné sebavedomie a pýchu...
Ja som videla raz v noci na mojom okne vycapenú ruku a 2 krat vlkolala a nerobim si srandu ten jeden krat toho vlkolaka videl aj moj dedko so sestrou.......... Som myslela ze tu budu ludia naozaj pisat nejake paranolmalne zazitky
Raz keď sme s kamarátmi vyvolávali dochov , sledeli sme v kruhu 4 a v strede boli tesne vedľa seba 4 sviečky , keď sme sa pýtali otázku či je tu zhasla jedna sviečka... (nevieme doteraz ako to je možné kedže boli tesne vedľa seba a všetky okna aj dvere boli zavreté... týžden na to sme všetci okrem jednej kamošky čo tam bola ochoreli (a ta kamarátka sedela zrovna oproti tej jednej sviečke ktorá zhasla...) náhoda a možno aj nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
'dneska record zajtra norma
dneska nadprirodzeno zajtra normalka' kto nechape nevadi ,len naprirodzení pochopia
Tak im môžeme želať, aby zažili aj niečo takéto @13 ak budú naozaj chcieť...
Možno veľa ľudí považuje pokoru, skutočný súcit, či pomoc druhému a prosbu o pomoc, za prejav slabosti.
Možno si zamieňajú a spájajú skutočné sebavedomie a pýchu...