pedalla som stretol tak, že ležal v stane, bolo mu zle a trčali mu von nohy
a on stretol mňa tak, že som si po strašnej preflámovanej noci išiel umyť zuby a zistil som, že som po ceste vytratil zubnú pastu.. a on sa pýta: "on je opitý?"
mal som vypite na jednom feste, sadol som si k nejakym cudzim babam, opytal som sa ich ci maju doma bojler a traktor(preco som sa to pytal, neni dolezite) a jedna z nich sa ma opytala ci nechodim nahodou na birdz a ci som neni luboso, ja som ju napriek tomu nespoznal, ale potom som si nejak spomenul to bolo velmi mile a potom sme sa uplne najvac opili ked si bude citat toto forum, tak hadam odhali svoju identitu klaudiaaaa
neviem na kolko to je kuriozne ale napriklad pred rokom som na karloveských hodoch stretla magamana..s tým že som za nim prisla a že ahoj ja som Sheena
chvilu mu trvalo kym pochopil....
na tom istom mieste som stretla aj aninkuu, richmonda a borlabulabarbulu a predstavila som sa im nejak podobne
a potom som už tusim nemala nejake strasne nahodne stretka....
skôr planované, že som zopar ludi pozvala na svoj koncert a tam sme sa zoznamili a popripade este na festoch tento rok, alebo aj pocas free hugs je logicke že sme sa s niektorymi stretli
tak asi tak
takže ak nahodou za vami niekto pride a povie "ahoj, ja som sheena" tak si pamätajte že to som ja
Náhodné alebo kuriózne stretnutie som asi nezažila. Väčšinu som buď poznala odinakiaľ, alebo som sa s nimi zoznámila na stretku prípadne v čajovni. Alebo v prípade Anzu som vedela že chodí na tú istú školu ako ja, takže som ju hľadala medzi ľuďmi na chodbách (aj keď nakoniec som sa s ňou zoznámila pomerne nečakane - na divadelnom predstavení )
ale ano nahodne som stretol ale nerozpraval som sa s tou osobou. skor som si daval otazku ci to bola aona alebo nie. inak tak, aby som sa s tou osobou aj rozpraval tak to nie ale stretnut som urcite stretol
kuriózne, náhodné stretnutie s neznámou osobou, to nejde akosi dokopy možno nezabudnuteľné hej, to by tu aj bolo...ale bolo mi smiešno z maya, keď sa obtáčal okolo alžbety ...som už toľkých stretla z birdzu, že to prestávam aj rátať zajtra príde do KE dukenukem, možno toto bude kuriózne
mňa práve napadlo, že celkom náhodné bolo, keď som bola na prírodovedeckých dňoch na alpinke, hojdala som sa s kamoškou, prišiel jeden chlapec, dobrá nálada, zhovárali sme sa a potom vyhlásil, že niekde už niečo podobné počul, čo som mu práve vravela, tak sa pýtam, heeej a kdežeee? no a zistili sme, že si píšeme cez študentský portál
@12 to si ma pekne odpisala ale neva nabuduce sa vam budem viac venovat ak nejakeho birdzaka stretnem vtedy nebolo moc casu(stavanie stanu, vybalovanie seckeho mozneho-tekuteho i netekuteho ) a potom mi uz bolo trosku trapne len tak sa k vam pridat......tak nabuduce sheena
@20 ja som len tak zbežne oznamila že kde som sa stretla z birdzakmi:d a kedze to nebolo kuriozne tak som vas vsetkych nevypisovala ale ak ta to potesi tak to pre teba spravim a vstko to rozpisem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
pedalla som stretol tak, že ležal v stane, bolo mu zle a trčali mu von nohy
a on stretol mňa tak, že som si po strašnej preflámovanej noci išiel umyť zuby a zistil som, že som po ceste vytratil zubnú pastu.. a on sa pýta: "on je opitý?"
ale plánujú sa asi 3 ktoré su dosť možné stretká takže tak
chvilu mu trvalo kym pochopil....
na tom istom mieste som stretla aj aninkuu, richmonda a borlabulabarbulu a predstavila som sa im nejak podobne
a potom som už tusim nemala nejake strasne nahodne stretka....
skôr planované, že som zopar ludi pozvala na svoj koncert a tam sme sa zoznamili a popripade este na festoch tento rok, alebo aj pocas free hugs je logicke že sme sa s niektorymi stretli
tak asi tak
takže ak nahodou za vami niekto pride a povie "ahoj, ja som sheena" tak si pamätajte že to som ja
paradox jak hovado