nahý.. a neviem aké zážitky by mal človek mať .... akurát by ma zaujímalo aké sú rozdiely vo vnímaní verejných spŕch mužami a ženami, lebo ja sa v nich cítim nepríjemne, snažím sa byť dakde v rohu ak sú také otvorené a tak a myslel som si že ženám takéto sprchy menej vadia a kamarátka mi zasa oponovala, ževraj kvôli pisoárom a podobne, muži majú menšie zábrany vo vyzliekaní.. tak ja neviem
Väčšinou nechodím na miesta, kde by boli verejné sprchy a keď už, tak sa snažím vyhliadnuť čas, aby tam nikto nebol.
Nemám problém s nahotou v sprchách ale so spoločnosťou ľudí. Nemám ich rada. Takže preferujem asi sprchovanie v plavkách.
Ženy by mali mať menší problém s vyzliekaním. Muži majú každý iný tam sa je začo posmievať, síce ženy to tak majú s prsiami lenže ich veľkosť vidno aj cez plavky.
+ešte chlpy, žena sa môže holiť kdekoľvek na tele a je to ok, u mužov je to závislé od veku, lokality, sociálneho zaradenia, oholenie na nesprávnom mieste vzhľadom na situáciu môže byť považované za smiešne, zženštilé alebo homosexuálne
zasadne v plavkach a doma sa normalne osprchujem. Neviem sprcha je dost intimna zalezitost pre mna a celkovo shity o tomze sme vsetky ronavnake - ok sme ale to neznamena ze mi musi byt prijemne sa otrcat naha pred cudzimi ludmi.
Dost je aj zazitook, v takej starej malej plavarni kde chodim, ze tams a zeny promenaduju hole aj v šatni a tam su take fukare na telo aj so zrkadlami....a tam sa natriasaju a rozkračujú a zdvihaju si prsia a vwat ever aby sa im dobre presušili. To dosť nedávam, priznavam ze mam problem z nahotou ale snažíms a vždy akceptovat druhych ale proste je dost random ked sa predklonim fenujuc si vlasy uvidet cuzdej zeny vadzajnu v zrkadle ked si ona "fukaruje" polky
Takým miestam vyhýbam a keď už nie je iná možnosť, tak v plavkách. A nemám rada reči, že veď všetky sme ženy. Jednoducho mi je nepríjemné byť nahá pred cudzím človekom a je jedno, či je to muž alebo žena.
No ako ja si radšej plavky nechávam lebo mám len 13 rokov (v profile vymyslený vek) a tam dolu ho mám trochu vyspelejsieho na svoj vek to by iba všetci čumeli na mňa. Radšej sa doma osprchujem nahý ako sa patri.
Nahá. Nahotu beriem ok, ale dosť beriem ohľad na druhých ľudí a keď práve nestojím pod sprchou alebo nie som v saune sa zahalujem. Dosť nechápem ľudí, ktorí sa napríklad po wellnessku pohybujú úplne nahí, to je netaktné podľa mňa alebo v gymku si všímam veľa ženských, že vyjdú zo sprchy a ešte pol hodiny sa v šatni natriasajú a krémujú a vykecávajú a zavadzajú tam a kto sa má na to kurva pozerať?
Zatiaľ som sa v živote sprchoval vo verejných sprchách (ak tak môžme nazvať sprchy na plavárni) len 2x. Vždy tam chodím s bratrancom, prvý krát som sa sprchoval v plavkách lebo sme boli veľa seba v sprche a vedel som že ten kokot bude chcieť byť vtipný a bude mi liezť do sprchy a blbnúť, tak aj bolo.. Nemal som potrebu aby ma videl, takže v plavkách. Druhý krát čo bolo už po roku a tiež s bratrancom, som šiel o 3 sprchy dalej a sprchoval som sa nahý, v plavkách (špeciálne v bermudách, ktoré mám) sa sprchuje fakt na pi... Každopádne to bolo v inom meste, v meste kde bývam by som sa asi neodvážil.. Ktokoľvek sa tam môže zrazu ocitnúť a oprávnene sa smiať
Ja sa sprchujem na plavárni aj v gyme nahý. Raz som bol v jednom hotelovom wellness a sprchovali sme sa traja chalani vedľa seba čelom k stene, všetci bez plaviek. Vtom prišla welness recepčná, mladá baba, že nám doniesla nejaké plachty či uteráky, ale nemala ich kam položiť. Tak som sa otočil a zobral som ich len tak nahý a ona samozrejme oblečená, veď už asi videla holého chlapa. Len sa tak pousmiala. Ostatní chalani mi hovorili, že dobre, veď netreba sa hanbiť, ale sami sa neotočili. Takže asi so sprchovaním bez plaviek väčší problém nemám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Takze do bazena naha ..a pod sprchu uz staci s plavkami
Tak a teraz si predstav tie zazitky
Nemám problém s nahotou v sprchách ale so spoločnosťou ľudí. Nemám ich rada. Takže preferujem asi sprchovanie v plavkách.
+ešte chlpy, žena sa môže holiť kdekoľvek na tele a je to ok, u mužov je to závislé od veku, lokality, sociálneho zaradenia, oholenie na nesprávnom mieste vzhľadom na situáciu môže byť považované za smiešne, zženštilé alebo homosexuálne
Dost je aj zazitook, v takej starej malej plavarni kde chodim, ze tams a zeny promenaduju hole aj v šatni a tam su take fukare na telo aj so zrkadlami....a tam sa natriasaju a rozkračujú a zdvihaju si prsia a vwat ever aby sa im dobre presušili. To dosť nedávam, priznavam ze mam problem z nahotou ale snažíms a vždy akceptovat druhych ale proste je dost random ked sa predklonim fenujuc si vlasy uvidet cuzdej zeny vadzajnu v zrkadle ked si ona "fukaruje" polky