@stormmast3r ako sa da porovnat medzinarodny diplomat , fr. general , astronom , hvezdar ,vedec ,cestovatel , pilot , kt. si vazia v minimalne v celej Europe s Tisom ?
@puco90 paradoxne svojej oblube medzi niektorymi sa tesi najma kvoli tomu ze bol popraveny ... ja ho neodsudzujem ale urcite sa ako osobnost neda porovnat so Stefanikom .
@stormmast3r bez tych "bratov" aj ked urobili vela zleho by sme hovorili madarsky ... hadam neveris tomu ze by velmoci dovolili vzniknut nejakemu slovenku bez toho aby vzniklo ceskoslovensko .
Tiso Na jednej strane nás uchránil pred okupáciou, ktorá postihla čechov, ale na strane druhej ticho toleroval vývoz židov. Podla môjho názoru nemal príliš na výber. Ale na hrdinu by som ho určite nepasoval.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
každý žil vo svojom období a nedá sa povedať, kto urobil viacej...
Tiso Na jednej strane nás uchránil pred okupáciou, ktorá postihla čechov, ale na strane druhej ticho toleroval vývoz židov. Podla môjho názoru nemal príliš na výber. Ale na hrdinu by som ho určite nepasoval.
Ale tak Cyril a Metod
M. R. Štefánik
tu mate svojho hrdinu