@7 moj nazor suhlasim kazdej zene podla mna pomoze jemny make-up, alebo aj vyraznejsi podla toho komu sa co paci, mne sa nepacia omietky, ale tak pri ociach sa viem vyblaznit do sytosti
len spirala uz dokaze divy
@9 nie mužatka určite nie..nejde len o make -up..napr sampon alebo sprch.gél...urcite aj pri tom strávis dost casu...vyberanie podla znacky vone...atd...
ako pisala @theburningred , je to povrchne a zbytocne.. moda, krasa.. clovek ma byt krasny vnutri, nie mat zmalovane ocicka a rozum nikde.. existuje xxx dolezitejsich veci ako krasa..
a tvrdenie, ze zenska bez mejkapu nie je zenska je infatilne, az slabomyselne..
@11 vsetko nie je o povrchnej krase, ale ty ma nepoznas, zaujima ma vela inych veci, suhlasim s tebou v tom, ze vnutorna krasa je dolezitejsia, ale ked ta ma baba rada a je k tomu aj pekna je to len bonus no nie? a potom, nie je na skodu, pokial vie, zena svoje prednosti jemne zvyraznit
@tia999 - tvoje zabijanie casu - sex with my LOVE moda-beauty art,kozmetikaaaa, modelky,modni navrhari, casopisy ELLE, Emma, JOY a pod. sport, music, pozeranie filmov s Mojenkom pisanie na ICQ pozeranie modnych fotografii, semtam nieco mudre si precitam
@17 a co som tam mala pisat, ze som studovala filozofiu?
aby som vyzerala, ze aj nieco viem?
filozofia, nie je laska k mudrosti, ako ju niektori oznacuju, je to len osvojovanie
faktov,...
ti co ma poznaju, vedia, ze zdanie klame, teda, ze aj v hlave aj nieco mam
nemusim ta o tom presviedcat, ked nechces ...
ten profil som si vyplnala, tak aby nebol nudny...
mna zaujima corpsepaint, ale pochybujem, ze o tom zalozis temu alebo ze o tom nieco vies ..
inak ma moc kozmetika nezaujima... make-up, ceruzka, cerveny ruz a to mi staci..
@11
Ty si vôbec po sebe prečítaš?!
Mať zmaľované očičká a rozum nikde?! A to je akože nejaké pravidlo, o kt. zatiaľ neviem?
Prosím ťa, ako súvisia ´´zmaľované očičká´´ s rozumom?
@deraina predstav si, ze viem, co je to, ak si citala moj profil, co pochybujem mohla si si vsimnut, ze pocuvam metal a ano je to celkom dobry typ na temu...
nepodcenuj cloveka dobry typ odo mna pre teba
nechapem preco sa navazate na tia999 za to ze ma zalubu v kozmetike, ja mam tiez a nie som asi sprosta ani zdegenerovana ani neviem co. kazdy ma svoje zaluby a kazdy sa prejavuje niecim inym. niekto maluje obrazy a niekto robi obraz. A okrem toho touto anketou chcela zistit ci je tu dost zavislaciek a nie ze kto je proti kozmetike a kto si nerobi make up. nechapem nechapem nechapem preco potrebujete sundavat za to ze ma niekto takuto zalubu. ved ste pisali ze make up nie je dolezity dolezite su ine veci tak preco ked mate niekoho sudit je zrazu ten make up ta najrozhodujucejsia vec na svete?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
len spirala uz dokaze divy
a tvrdenie, ze zenska bez mejkapu nie je zenska je infatilne, az slabomyselne..
NO COMMENT. nepis mi. dik
aby som vyzerala, ze aj nieco viem?
filozofia, nie je laska k mudrosti, ako ju niektori oznacuju, je to len osvojovanie
faktov,...
ti co ma poznaju, vedia, ze zdanie klame, teda, ze aj v hlave aj nieco mam
nemusim ta o tom presviedcat, ked nechces ...
ten profil som si vyplnala, tak aby nebol nudny...
inak ma moc kozmetika nezaujima... make-up, ceruzka, cerveny ruz a to mi staci..
Ty si vôbec po sebe prečítaš?!
Mať zmaľované očičká a rozum nikde?! A to je akože nejaké pravidlo, o kt. zatiaľ neviem?
Prosím ťa, ako súvisia ´´zmaľované očičká´´ s rozumom?
povedala by som že kozmetiky mám doma viac než moja mama + moje 2 sestry dokopy
nepodcenuj cloveka dobry typ odo mna pre teba