@kosmiklove obrazok goku_ssj1.ai by mal byt vo vektorovej grafike, ten som premenil programom vector magic, a potom obrazok inkscape goku.svg som premenil programom inkscape, ale pri oboch konverziach mi vo vysledku rozhodilo farby robil som to podla navodu, ale nejak sa mi to nevydarilo
inak vsetko je jeden a ten isty obrazok
inak do vektorovej grafiky to chcem dat preto, aby sa to dalo poriadne priblizit (zväcsit), lebo by som si to chcel dat vytlacit na format A0
@foxhound dakujem za namahu, ale zda sa mi ze je to rovnake ako som ja posielal, + ked som hovoril ze mi to rozhodilo farby, myslel som ako su "roztrapkane" jednotlive prechody medzi oranzovou farbou na pozadi a niekde mi to z ciernej farby spravilo modru ako napriklad na tej ciarke medzi ocami
@supersayan Neviem ako ty, ale ja mám farby rovnaké (odtiene)! .. Prechody by sa dali "vyfadeovať" v Adobe Illustrator + aj farba medzi očami; ale bohužiaľ Illustrator nemám nainštalovaný...
@foxhound malo pisem tak sa asi zle vyjadrujem, na oboch obrazkoch su odtine skoro rovnake, vadia mi len tie veci ktore som uz spominal, ak by som nebola taka vela lama aj by som si to urobil sam
Formát jpg využíva stratovú kompresiu. Vo vektorovej grafike potrebuješ iné údaje ako v rastrovej. Takže údaje, ktoré potrebuješ pre vektorovú grafiku sú už preč. Ak chceš obrázok zväčšiť na A0, tak potrebuješ kvalitné rozlíšenie a nie vektorovú grafiku. Bez rozlíšenia sa ti to pri zväčšení rozsype na štvorčeky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
inak vsetko je jeden a ten isty obrazok
inak do vektorovej grafiky to chcem dat preto, aby sa to dalo poriadne priblizit (zväcsit), lebo by som si to chcel dat vytlacit na format A0
Ak sa ti to bude páčiť po farebnej stránke, tak ti pošlem formáty .svg + .esp
Zajtra ak budem mať čas, tak sa na to mrknem...
asi to je velka blbost robit z rastroveho obrazku vektor
co uz, nechajte to tak, dakujem vam za namahu