ja tu nie som najpočetnejšia, a z tých nickov nerobím také sračkoviny ako napr. imosk, ale len slušne prispievam z jedného nicku, takže toto si si mohla odpustiť
@lucia199513 sračkoviny ? jediný kto tu robí si ty a tvoje fake nicky ako levik, robot, rakovina, frflos, ronik a milos111...byť tebou požiadam admina aby ti dal ban aj na rodný list...
@fxx a pán múdry, žiadna stovka ani nicky ako "pohroma" tu vôbec nie sú, takže neviem či netrpíš schizofréniou, ty "frajerqo" môj...
@lucia199513 jasné, hlavne že som tu ešte pred cca. 3 týždňami videl príspevky z troch rôznych "lucia" nickov...
@malapohroma aké sračkoviny robím ? všetky moje nicky okrem tohto (lebo tento mám pre mobil) a rainbowwarrior, a keď som ešte spammoval tak som to povedal prečo som to robil... -.-
no, tie nikcy že rakovina, levik, atď nie sú moje (ja osobne si myslím, že sú to tvoje nicky a chceš to našiť na mňa) , takže admin môže tie IP adresy kľudne zabanovať, mne je to jedno..ak si taký frajer a nie sú to tvoje nicky, žiadaj admina o ban tých IP adries... Nemohol si tu vidieť príspevky z 3 rôznych nickov, používam len tento, nick lucia199507 používam len na zakladanie ankiet, pretože na tomto mám ban na zakladanie fór... a nesnaž sa na mňa našiť tvoje sračky, bolo by to trochudrzé
Napísaním komentára @15 si zbytočne premárnila asi 30 sekúnd, pretože zrejme všetkým tunaprítomným je jasné, že zákon identity je platný a teda tamtou tautológiou si nikoho neobohatila o novú informáciu.
A ja som práve premrhal asi minútu života v tomto svete a čase. To mi však príliš nevadí, pretože sa nenazdávam, že hypotéza o nesmrteľnosti duše je neplatná.
ja som mala fake... uh ani neviem prečo... musela som kvôli jednej veci, ktorú mne samotnej na webke neukazovalo. jedine ak som bola iný použivateľ. tak som si urobila aby som mohla vidieť tú vec čo som robila v css. no tak ako dala som jasne že zavináč a pekné slovo admin o zmazanie účtu ešte aj nick, a myslím že je tam doteraz
@alpynus v skutočnosti príspevok @15 znamená: @n... je moje užívateľské meno. O tom, čo všetko iné je taktiež mojím užívateľským menom, sa nezmieňujem.
@aguri500 škoda, že tu nie je Filip ale možem ti aj ja odpovedať, z časti máš pravdu a to zajko30 a mato29 sme dvaja Mário a Filip, ale to predsa vedia všetci ! jezko30 a ronik16 to určite nie...........Mário
ja mám s týmto tri a čo ? ale využívam ich normálne a na jeden už vôbec nechodím...nepýtajte sa prečo mám tri...jednoducho to chcelo zmenu a potom návrat k niečomu starému
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
ja tu nie som najpočetnejšia, a z tých nickov nerobím také sračkoviny ako napr. imosk, ale len slušne prispievam z jedného nicku, takže toto si si mohla odpustiť
babenka a barbizonka je rozdiel
a mimochodom, barbizonka, ako aj ostatné lucie(až na 199513) sú mŕtve nicky
@malapohroma @ufon239 @ufonik
@fxx a pán múdry, žiadna stovka ani nicky ako "pohroma" tu vôbec nie sú, takže neviem či netrpíš schizofréniou, ty "frajerqo" môj...
@malapohroma aké sračkoviny robím ? všetky moje nicky okrem tohto (lebo tento mám pre mobil) a rainbowwarrior, a keď som ešte spammoval tak som to povedal prečo som to robil... -.-
no, tie nikcy že rakovina, levik, atď nie sú moje (ja osobne si myslím, že sú to tvoje nicky a chceš to našiť na mňa) , takže admin môže tie IP adresy kľudne zabanovať, mne je to jedno..ak si taký frajer a nie sú to tvoje nicky, žiadaj admina o ban tých IP adries... Nemohol si tu vidieť príspevky z 3 rôznych nickov, používam len tento, nick lucia199507 používam len na zakladanie ankiet, pretože na tomto mám ban na zakladanie fór... a nesnaž sa na mňa našiť tvoje sračky, bolo by to trochudrzé
Napísaním komentára @15 si zbytočne premárnila asi 30 sekúnd, pretože zrejme všetkým tunaprítomným je jasné, že zákon identity je platný a teda tamtou tautológiou si nikoho neobohatila o novú informáciu.
A ja som práve premrhal asi minútu života v tomto svete a čase. To mi však príliš nevadí, pretože sa nenazdávam, že hypotéza o nesmrteľnosti duše je neplatná.
tento + jeden na ktorom mám priateľov atď...
Príjemných šesť sekúnd čítania prajem.
Ty o čom? (Rofl)
a @transplantovana
a mám viac nickov, niekedy som @tikalok
a myslim si že aj @zajko30 a @zajko30 0 či???
Na koho som zabudol? Jáj, na niekoho som už zabudol