Ahojte takže som nový člen birdzáckej komunity a keďže som sa tu preklikala k fóram o naj (sympatických, pekných, milých, vtipných) birdzákoch, kde ste písali o vašich najobľúbenejších, zaujímalo by ma, ktorí sú podľa vás tí najhorší, najtrápnejší a ke
nemám rada viacerých, súhlasím s komentármi @1 a @6 a ďalej nechcem menovať, ale také tie intelektovo skromnejšie osoby !neschopné argumentácie a fanaticky tvrdiace svoju (ne)pravdu
Pre mňa je hrozný každý z tých čo sa neustále snažia druhým nanútiť svoje názory!
Argumenty majú chabé alebo žiadne a mnohokrát neustúpia aj keď si uvedomujú že nemajú šancu uspieť...
A podobný prípad sú zasa takí čo tu majú svojich nepriateľov a osobnými konfliktami znepríjemňujú životy ostatných.
čo ja viem takéto veci riešiť ...kebyže sa poznáme navzájom tak nemám problém takéto veci riešiť ale takto diskutovať o niekom koho ani nepoznáte....yebem sa vám nato
nikoho takeho nemam, je to len internetova stranka preboha.
som tu uz dobrych 5-6 rokov a stale sa nesmierne bavim na tom ako asi niektorym jedincom musi preskakovat ked ten netovy svet beru tak priserne vazne, vytvaraju si nepriatelov a podobne.
nikto....ludia na internete ma nevedia nasrat,ani inak zneprijemnit pobyt na nejakom webe ....a o tom je diskusne forum aby sa ludia vyjadrovali ,tak nebudem hovorit,ze ten a ten je debil,ked len vyjadril názor...
Mne nikto natoľko nevadí, že by som to vypisoval. Na pár ľudí si sám pre seba občas ponadávam a chytím sa za hlavu, ale nie som tu, aby som kohokoľvek urážal. Každý má svoj uhol pohľadu...možno niektoré pokladám za absolútne nehodnotné, ale nie natoľko, aby som pre to ukazoval prstom.
mne lezú na nervy tí starí birdzáci, čo majú trochu viac fanúšikov, tak sa správajú arogantne a jebnuto (ale nebudem menovať)
fejky a trolovia mi nevadia (tí sú aspoň vtipní, na rozdiel od tých arogantných blbcov)
som tu pomerne novacik tak neviem. no ale mal som tu uz mensi konflikt so zajkouskom ohladom nazorov, nepacili sa mu moje nazory tak sa mi snazil nieco nanutit... prilozil som mu fakty a uz bol konflikt ale vyhral som ten spor
ale vacsina ludi tu je dost v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Gukol dostal bán
Ale inak môže byť v pohode.
@romanskamene a ktorá je tá gukolová birdzová frajerka ?
gukol ban nedostal, len sem moc nechodi
ale tak pobavilo nas to, zasmiali sme sa a vylepsilo nam to den, ze niekomu takto lezime na srdci ♥
za co ho dostal?
Omyl
Som si ho pomýlil ako vidiš je tu
aj keď je tu pár tardov...ale asi by tu bola nuda bez nich...
nikoho nejdem súdiť, neprínaleži mi to...
každý je nejaký....
ale každý ma aj možnosť sa napraviť ak dokáže priznať svoju vinu....
nemám rada viacerých, súhlasím s komentármi @1 a @6 a ďalej nechcem menovať, ale také tie intelektovo skromnejšie osoby !neschopné argumentácie a fanaticky tvrdiace svoju (ne)pravdu
heh, ty si ale Pán
Argumenty majú chabé alebo žiadne a mnohokrát neustúpia aj keď si uvedomujú že nemajú šancu uspieť...
A podobný prípad sú zasa takí čo tu majú svojich nepriateľov a osobnými konfliktami znepríjemňujú životy ostatných.
inak čakám kto označí mňa potom spoileri na GoT čo ma všetci zhejtovali
som tu uz dobrych 5-6 rokov a stale sa nesmierne bavim na tom ako asi niektorym jedincom musi preskakovat ked ten netovy svet beru tak priserne vazne, vytvaraju si nepriatelov a podobne.
neriešim inak
fejky a trolovia mi nevadia (tí sú aspoň vtipní, na rozdiel od tých arogantných blbcov)
ale vacsina ludi tu je dost v pohode
@27 wtf
to tu akoze budeme cielene dissovat ostatnych? naco preboha?