ziadny omg naco ti to je? baba A ktora meria 170 cm a vazi 60 kg moze vyzerat proporcne uplne inak ako baba B ktora meria aj vazi tak isto...stale to budu len cisla...
ale tak brutto by to malo byť bnapr. 160kg dievča by malo mať 50kg... 170cm zasa 60kg...
lenže je to čisto orientačné lebo ako samozrejme vieme, slavy sú ťažie ako tuk, čiže sa nedá porovnávať 60kg dievča tkoré športuje a 60kg ktoré nerobí nič
@antifunebracka vyska minus 110 je debilina, to keď si predstavím že ja mám 53 kíl, nejaké missky majú aj o 30 centimetrov viac ako ja, maju koľko razy aj menej kil a nemyslím že som oproti nim nejaka obezna ...
... bmi je už skôr, ale aj to je proste nepresné, svaly sú ťažké, jediné čo je podľa mňa nejak reálne zhodnocujúce je merať tuku
@whisper no to absolútne nemám.Naschvál som použila slovo missky, ja nehovorím o vychudnutých modelkách hovorím o misskách, čo majú DOKONALÉ telo. Ženské (prsia, zadok, boky) ale sú chudé. Toto snáď nieje ideál?
@mardzi93 no tie missky urcite nemaju nejake super postavy podla mna su uz tiez vychudnute dost, proste nie su to realne prirodzene zenske tvary moj vzorec plati pre bezne baby a tie urcite missky nie su
@whisper pre muzov je vyska - 100, pre zeny vyska - 110, samozrejme je to cca ale ja sa tym riadim aj mi to tak presne vyhovuje
@hoperpohroma no nvm. priemerna vyska baby je cca 168. cize vazit by mala 58kg. vtedy podla mna urcite nebude vychudnuta ako tie miss, ale pekne zdravo vyzerajuca
@antifunebracka jj to je pravda, lebo mne sa pacia podvyzivene baby.. lenze podla toho co opisujes ako ideal mi to pride ze taku postavu mam, len ten vzorec mi pride trochu pritiahnuty za vlasy
@hoperpohroma niekomu sa vzorec paci, inemu ne. bavili sme sa o misskach a tie pri vyske 180cm mavaju tak 50kg, cize mne sa nezda to moje byt az take krute. kazdopadne je to len orientacne, urcite to neznamena, ze ak baba vazi napr. "vyska - 100" taxa mi uz nepaci, to ani omylom, mam rad aj take. bavime len o ideale mojom
Len neviem prečo sú vysoké ženy vraj krajšie... Neviem či len ja, ale osobne takých 80% vysokých žien, čo som v živote stretol mali nejaké krivé nohy a celkovo tak trošku "kiľavú" stavbu tela ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
l : m < 3-2
l : m < 2
dosadit a vypocitať.
Ale mne je z toho na zvracanie. Rovnako ako z toho, keď má chlap vyrysované svaly. Hovadsky to tlačí pod hlavou!
ale tak brutto by to malo byť bnapr. 160kg dievča by malo mať 50kg... 170cm zasa 60kg...
lenže je to čisto orientačné lebo ako samozrejme vieme, slavy sú ťažie ako tuk, čiže sa nedá porovnávať 60kg dievča tkoré športuje a 60kg ktoré nerobí nič
... bmi je už skôr, ale aj to je proste nepresné, svaly sú ťažké, jediné čo je podľa mňa nejak reálne zhodnocujúce je merať tuku
Ok, s tými misskami som sa sekol, modelky som samozrejme mal na mysli.
@whisper pre muzov je vyska - 100, pre zeny vyska - 110, samozrejme je to cca ale ja sa tym riadim aj mi to tak presne vyhovuje