na birdzi je strasne vela peknych dievcat, kazda druha ak nie kazda jedna...okrem tych, co tu boli spominane mne osobne tu chyba este @atropabelladona neraz ma prekvapila svojimi "rozpravkovymi" fotkami...a nasla by sa este jedna, keby tento skvely birdz nearchivoval len 100 TS konverzacii, uz ju nenajdem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
a chalan? viem kto ale nepoviem, bo je len môj!
a chlapcom lichotiť nejdem
chalani: @tobje @vampirko666 @psychomanson
som tu najrkajsia zena.
dievča: @yui
@nikolkaaa či tak nejak pak @jessiqa @tanickina a hrozne veľa iných.
a z dievcat..fuh..je tu velmi peknych bab, som az milo prekvapeny, ze tu travia cas. ale je fajn, ze takto sprijemnia den ked tu hodia SVOJU fotku.
ale aj tie co nie su pod makeupom pekne, su krasne lebo, aj z fotky, z nich nieco vyzaruje. (a vystrihy, bruska a zadky to niesu)
nebudem tagovat, ale ony vedia aj same
a chlapcom tiež ako vyššie , nejdem lichotiť
a chlapci tu nie sú nič moc teda
Ono je aj rozdiel, keď je niekto pekný po hodine v kúpeľni a iné, keď stačí že sa usmeje ^_^.
2. @leeav @dievcatko13
tak prepáč, no. málo fotiek máš... takých, s krátkymi vlasami
aj by som tu napísal, ale nepamätám si nicky sakra, asi si ich budem ukladať
A baby: @petushiq18 @momo @leeav @K1m
a z dievcat som este zabudla @leaav , nechapem ako sa mi to mohlo stat
inak dúfam, že sa uvidíme ešte kým odídem preč
pre moje odpovede searchuj
@hoperpohroma
@nessiee
u mňa chalani: @matwejo , @method , @psychomanson , @shit a @matwo
dievčatá: @natyfuckingo ! @foolwithalargeb , @denix , @momoglamorous , @leaav , @luthien , @forte a @hoperpohroma
a z dievcat taka jedna !
@momoglamorous v pohode,vďaka veľká!
@forte dakiii:3
@lowinqa mucq vdaka
ale teraz sa už doceňujem, takže @mkamka . nad zvyšnými sa mi nechce rozmýšľať a nechcela by som niekoho zabudnúť, možno neskôr
@jessiqa
volal si ma?