Odporúčam ti skvelú internetovú hru, ktorá ma veľmi chytila. Vedieš tu svoj vlastný tím a hráš s ním proti reálnym hráčom z celého sveta. Pridaj sa tiež, neoľutuješ!
Mne sa páči zo spoločenských plemien papillon, má zaujímavý vzhľad, ale najmä skvelú povahu. Je veľmi inteligentný a vnímavý, rád sa učí nové veci. Starostlivosť o srsť je minimálna, keďže pĺzne len asi 2x ročne a srsť neprerastá. Symetrická štíhla postava ho predurčuje k veľmi aktívnemu a rýchlemu pohybu. K iným psom je veľmi priateľský, nekonfliktný...
bože môj.. že izbový pes.. kedy sa už konečne ľudia začnú správať k zvieratam tak ako k zvieratám.. pes nie je odpadkový kôš, ani hračka do postele, ani boxovacie vrece.. je to zviera.. ach jaj
vies aky je najkrajsi izbovy psik?? ten plyšový co ho mas vystaveny na policke!!!! psi nie su izboveee!! to len hlupi ludia im dali taky privlastok... ci nebodaj tvoj izbovy psik zahrabe výkaly pod podlahu ci koberec? a v kvetinaci mu rastie travicka ci ako?? aaach...
Izbový psík bolo myslené asi spoločenské plemeno, aspoň ja som to tak pochopila. Prípadne malé plemeno bez podsady (resp. náchylné na chlad), ktoré sa nehodí na celoročný pobyt vonku. Aj keď tiež by som asi zvolila iné pomenovanie
My sme sa inak práve vrátili s “izbovým“ psíkom z Vysokých Tatier, kde prešiel za dva dni v pohode Malú aj Veľkú Studenú dolinu a bol tam vlastne jediný psík, okrem ešte jedného, ktorý ale býval hore na chate
@puro789 Ak by si chcela malého psíka, rozhoduj sa v prvom rade podľa povahy, čomu sa budete spoločne venovať Až na druhom mieste je potom vzhľad.
Ak by si chcela so psíkom absolvovať často turistiku, aktívne sa venovať psím športom a pod., tak by som ti poradila z malých psíkov napr. - papillon, pudlík, maltézsky psík... (tieto majú obvykle vyrovnanú priateľskú povahu, ľahko a rýchlo sa učia)
Ak budeš so psíkom chodiť obvykle len na prechádzky (prípadne sa športu venovať len rekreačne), tak potom plemená, ktoré sú povahovo pokojnejšie, nemajú taký neskutočný nadbytok energie, či majú krátke nožičky a pod. Napr. spomínaný mopslík, Corgi, prípadne trpasličí jazvečík, Cavalier...
Samozrejme sú aj ďalšie kritériá, ktorými sa treba riadiť, ako napr. starostlivosť o srsť. Niektoré plemená treba buď pravidelne strihať, alebo balíčkovať, iné trimovať, ďalšie stačí iba raz za čas vyčesať.
Potom záleží tiež na tom, či je predpoklad že psík bude ostrejší a bude teda potrebovať aj dôslednejšiu výchovu - sem patria napr. teriéry (aj jorkšír), čavavky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
najkrajsi izbovy, kuchynsky, pivnicny a exterierovy psik je podla mna bernsky salasnicky
Odporúčam ti skvelú internetovú hru, ktorá ma veľmi chytila. Vedieš tu svoj vlastný tím a hráš s ním proti reálnym hráčom z celého sveta. Pridaj sa tiež, neoľutuješ!
» www.powerplaymanager.com/r653893/...
tento je najkrajší
Ak by si chcela so psíkom absolvovať často turistiku, aktívne sa venovať psím športom a pod., tak by som ti poradila z malých psíkov napr. - papillon, pudlík, maltézsky psík... (tieto majú obvykle vyrovnanú priateľskú povahu, ľahko a rýchlo sa učia)
Ak budeš so psíkom chodiť obvykle len na prechádzky (prípadne sa športu venovať len rekreačne), tak potom plemená, ktoré sú povahovo pokojnejšie, nemajú taký neskutočný nadbytok energie, či majú krátke nožičky a pod. Napr. spomínaný mopslík, Corgi, prípadne trpasličí jazvečík, Cavalier...
Samozrejme sú aj ďalšie kritériá, ktorými sa treba riadiť, ako napr. starostlivosť o srsť. Niektoré plemená treba buď pravidelne strihať, alebo balíčkovať, iné trimovať, ďalšie stačí iba raz za čas vyčesať.
Potom záleží tiež na tom, či je predpoklad že psík bude ostrejší a bude teda potrebovať aj dôslednejšiu výchovu - sem patria napr. teriéry (aj jorkšír), čavavky...
A tak ďalej