najkrajší: Liz Fraser.
v zmysle že nádherný éterický poetický keď ho počujem tak mi padá sánka a hrdlo sa mi sťahuje a mám potrebu sa rozrevať od dojatia
najsexy: Anastacia
lebo proste má takú tú živočíšnu silu a energiu a divokosť.
z našich mám rada pána Geišberga, Rotha- neafektovaného, Fischera, pána Haverla, pána JAMRICHA !!! a ďalej asi Liam Neeson a tak, proste mužskí charizmatickí a s hlbokými nuansami, to je vončo ... to je taká uspávanka, ja mám hlasy veľmo rád....
Arnim Teutoburg-Weiss
hen dám song..to škrečavé nie je on..on je to druhé a naj je v 1:20 - 1:36 uuuuuu :3
(vlastne nechápem, prečo práve túto piesonku som od nich zvolila za príklad neva...)
ďalej v sexošských hlasoch pokračuje: Alex Turner, Villie Valo, Marilyn Manson, Lana del Rey............aaa mnohé ďalšie osoby, ktoré mi teraz na um neprídu :ehm:
Neviem prečo, ale mala som vnútornú potrebu to napísať, možno to má súvislosť s tým, že som mala dnes vnútornú potrebu hmkať si niečo od Tristanie a v mojom podaní to muselo pôsobiť ako kňučanie spôsobené žalúdočnými ťažkosťami alebo niečim podobným
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
a ville valo
a potom ešte ASP, ale len v tejto pesničke:
najlepší v refréne, ale celkovo ten rozsah, od plochého syčáku po ten hlboký jemnobzučák
ak to nemusí byť česko-slovenské, tak Sherlock má tiež krásny hlas
najkrajší: Liz Fraser.
v zmysle že nádherný éterický poetický keď ho počujem tak mi padá sánka a hrdlo sa mi sťahuje a mám potrebu sa rozrevať od dojatia
najsexy: Anastacia
lebo proste má takú tú živočíšnu silu a energiu a divokosť.
Morgan Freeman!
ale inak @22 , ja som na hlas chlapa vcelku uchylna tak ako na ruky napriklad
+ Hiddleston ktorý tu bol 2x spomenutý je top !
len v hudbe ich je veľa, nemám žiaden obľúbený a neviem prečo mi práve ona prvá prišla na rozum
kto si vypočuje pochopí
hen dám song..to škrečavé nie je on..on je to druhé a naj je v 1:20 - 1:36 uuuuuu :3
(vlastne nechápem, prečo práve túto piesonku som od nich zvolila za príklad neva...)
ďalej v sexošských hlasoch pokračuje: Alex Turner, Villie Valo, Marilyn Manson, Lana del Rey............aaa mnohé ďalšie osoby, ktoré mi teraz na um neprídu :ehm:
A potom este super hlas mal Tony Jay.
A zo slovakov pre mna jednoznacne Lasica a Boris Filan.
a ešte ten chlap tuto
A potom ešte speváčka skupiny PVRIS (Paris) má fajný hlas!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeho hlas je --->orgasm
ronnie radke ale on je pre mna pritazlivy asi vsetkym aj ked je to dost kar no
@void prečo keď nerozpráva?
a crowley zo supernaturalu ♥ ♥ ♥
zabudli sme ?
Neviem prečo, ale mala som vnútornú potrebu to napísať, možno to má súvislosť s tým, že som mala dnes vnútornú potrebu hmkať si niečo od Tristanie a v mojom podaní to muselo pôsobiť ako kňučanie spôsobené žalúdočnými ťažkosťami alebo niečim podobným
Co sa zien tyka tam ma zabija Amy Lee
a F. Filipovského čo daboval Louis de Funens
pozerať,počúvať...
a zo žien
proste hrubší hlas
Mam rada hlas Neil DeGrasse Tysona, a taktiez vela hercov s prirodzenym britskym prizvukom - Bernard z Black Books napriklad....
U zien sa mi pacia chraplave hlasy, nvm, napada ma Bert Hart iba momentalne