melánia alebo timea a andrejka aj ked ked som bola mala som sa chcela volať inak lebo sa mi nepáčilo že ma volajú aďa grr a inak linda je starej mamy pes
andrejka je pekne meno hh a ked sa paci aj 2 6 58 ine som nezastihla hh tak dikes a 64 co aj ty sa volas andrea???mne sa andrea tiez moc nelubi tak hnusne to ´vyznie a neznasam ked niekto povie alebo napise andreja!!!to je nechutne wrrrrr na to som hakliva ale ajka je pekne aj andrejka
slovenske mena su nic...wecsina z nich poukazuju na znabozele slowensko typu:slavomir,zlatko,maria,jozef atd..atd...z tych normalnejsich su vanessa,karin...
ludia vy ste hovada...xDDDkks ze cicina....no peknee...omg...preco neee...cikatko, cibula...., DDDDDDhehe ale neriesim to....mno proste haluuz...toto je tusim najdlhsi komentar v tejto mniestnosti ci co to je...baa vlastne neee..aa kamila nema na mna...xDDDD
hehe jasne ze barbora, kačena a janka... a dominika a lenka a majka a vsetky baby ste uzasne ....nič viac netreba dodať týto to tu po pol roku oficialne uzatváram
@takzvany...hehe ja som si myslela ze som jedina kto si mysli ze linda je meno pre psa ale vidim ze aj ty si to myslis...chvala bohu ze moju mamu osvietilo a nedala mi take meno lebo som sa tak mala volat
tak mne sa paci Sofia a nie len preto lebo sa tak volam a potom este Sasha a Lexxie co su obidve z mena Alexandra a tiez Natalie a Rebecca a este jednoo ze Zaquisha
Laura Linda a Tatiana sa mi najviac páčia,ale je veľa ďalších,ktoré sú pekné.len mne dali meno za trest.neviem čo také som im urobila už keď som sa narodila
no akože vediete tu diskusiu o ničom lebo najdokonalejšie a teda aj najkrajšie meno pre ženu je Lenka pretože na to končia 3 najobľúbenejšie mužské veci:dovolenka,milenka,pálenka ....a basta je rozhodnuté D
najkrajsie meno nebude slovenske ale je to jednoznacke NELA aa moste sa japo srat ale nela nema chybu,dalej natalka,lucia,klara sarah,stefanni,fergie atd,
A čo tak tu dať meno Slávka .... Vela dievčat ho tu nemá a je predovšetkým to najkrajšie ! .... Chcela by som sa tak volať , pretože to meno .. , nemá veľa ludíí a je niečim vínimočné ! ... Je kráásne a je práve SLOVENSKÉ .. A neviem ze nejaky individuali ti pišu ze slovenske mena su najhorsie a hnusne !§ tak nech sa odstahuju a daju premenovat DEBILI !!! ... Trápný a ubohý človek moze poved !!! Je slovak byva na slovensku a povie ze slovenske mena su najhorsie ! ... Slovenske mena su Kraasne všetky !!! Ale Slávka ma niečo v sebe !!!
@desiree ja sA volam livia a je to des.Ale mne sa viac lubi misa a kika.Viem ze toto meno sA nepouziva tak casto ale lubi sa mi aj sarah.A vy ste vynechali DOROTA.
kazdy mame iny vkus, ale co ma mrzi, ze som tu nenasla nikde meno GABRIELA - GABIKA. Ja mam doma Gabiku a Andrejku a este by som chcela Pavlinku. To su moji favoriti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
393 komentov
a samanta neviem prec
to je vidno
@14 sak to co si pisal predtym, mozno sme sa nepochopili...uz je neskoro
Taaak Petra sa mi moc paci
a neserte ma s dajakou lindou
Linda neni ziaden pes,macka ani nic! To je prekrasne men
Samozrejme az po mojom
ale potom sa mi feest paci Simona, Claudia...
a co vravite na meno Zoja?
heh ja sa tak volam a sa mi to meno nepaci
asonze nieje vela holiek s menom Zdenka
1. Nikoleta
2. Viktoria
...casto sa objavovali aj mena ako lucia, ewa, dominika.
...moj preferovany typ Barbora sa stratil niekde na 9. priecke
2.Jana
3.Winona
4.Drew
Ale k veci najkrajsie meno dievcata je podla mna EVELIN...
ale páči sa mi viac asi tá Lola
najkrajsie su pudla mna Sara , Rebeka , Veronika a Eliska ..
Ale páči sa mi aj OLÍVIA.
KAMILA, KAMILA,KAMILA,KAMILA, KAMILA,KAMILA,KAMILA, KAMILA,KAMILA,KAMILA, KAMILA,KAMILA,
KAMILA, KAMILA,KAMILA,KAMILA, KAMILA,KAMILA,KAMILA, KAMILA,KAMILA,KAMILA, KAMILA,KAMILA,
A lenka, na tu ste vsetci zabudli
mne sa páči Vivien,Amy,Karen,Kathrin
inac Sofia je pekne... (mimochodom sa tak vola moj havino
neexistue krajšie meno ako NINA ...ostatné sú len krásne
už jej ch=yba len, vnútri ci... ehm, tak?
Ešte aby stála, to by chýbalo ...
Ale no také jedno neznáme meno ale mne sa veľmi páči - Eliška
najkrajšie je zipporah (sephora), z hebrejčiny znamená "vtáčik" a znie mi dokonale
zo slovenských dobre znie Júlia, Alexandra, Severínka...
psycho psycho psycho
2. CHANTAAAL to je teeez zuatucke,tak sa bude volat moe decko
3. Sofia..: tez peknucke..
take pozahranicne mena sa mi zapacili...
ale Winona? tak sa vola jeden kôň
a po 2. nela!!!
...
MNE OSOBNE SA PACI SAMANTHA A NELA
Ale pekné je aj aďka
a mojich top 5:
Lenka
Melánia - Mel
Rebecca
Monika - Mony
Shantalle
a moje Ivanka sa mi tiež začína páčiť .
A KLUK BY BOL •Thomas•Andreas•Sebastian•Daniel•Leo•Alex•Fridrich(Alebo)•Frederik•
2. Katarína
3. Timea
4. Karin
5. Frederika
6. Vivien
7. Ema
8. Nikola
9. Viktoria
10. Liana
...ak budem mať dcéru, bude sa volať takto.
Tatiana je náhodou veľmi pekné meno, naozaj
chlapci Jakub,Jaroslav,Džek,Muro
A mne sa páči meno Monika, Michaela,Adela, ale hlavne Nela.
Pre chlapcov : Eduard , Markus , Damián