PLÁŽ– pravdepodobne neexistuje nič romantickejšie ako nekonečná pláž, šumiace more, a zapadajúce oranžovo červené slnko. Na pláži si budete pripadať ako v tom najsladšom filme. Pozor však na piesok. Bez deky ho budete mať všade! Aj tam!
TOALETY – na úkor komfortu poskytuje tento mini priestor množstvo adrenalínu. Samozrejme len v prípade, ak použijete verejné toalety, toalety v obchodnom dome, na diskotéke alebo v reštaurácií. Pozor na hygienu, ktorá je v týchto priestoroch veľmi slabá.
AUTO – nedokážete si predstaviť koľko variácií poskytuje automobil. Môžete sa milovať na predných sedadlách, na zadných, na streche, na kapote, za jazdy, v zápche a podobne. My navrhujeme milovanie v umývačke áut. Pozor na dĺžku zvoleného umývacieho programu. Voľte ten najdlhší!
INÉ DOPRAVNÉ PROSTRIEDKY – milovať sa dá vo všetkom! V lietadle, vo vlaku, v autobuse, na lodi, na jachte. Vyskúšať by ste mali všetko. Pozor na všímavých spolucestujúcich. Inak svoje milovanie môžete nájsť na druhý deň na nete!
VÝŤAH – nemusíte bývať na najvyššom poschodí 200 metrového mrakodrapu a aj tak si môžete užiť milovanie vo výťahu. Stačí stlačiť tlačidlo „STOP“ a môžete sa milovať ako dlho chcete! Pozor na šikovného správcu domu. Hrozí, že vás vyslobodí skôr, ako bude treba!
KANCELÁRIA – kratochvíľa v podobe rýchlovky na pracovisku je lákavá. Smolou môže byť, ak máte otvorené kancelárie alebo sklenené steny. Obľúbenou polohou je, keď muž sedí na kresle a úraduje a žena je pod stolom. Pozor aby ste si „nepošpinili“ dôležité
ODĽAHLÉ MIESTA – aj keď Slovensko nepatrí medzi najrozsiahlejšie krajiny, stále máme dosť pustých lesov, odľahlých lúk a šírych polí. Pozor na hubárov, turistov a roľníkov. Hrozí, že sa vaše intímne chvíle zmenia na verejné predstavenie.
POD HVIEZDAMI – ležíte na zemi a nad vami je nekonečný vesmír, ktorého stredom ste práve vy dvaja! Milovanie pod hviezdami môžete realizovať vo vlastnej záhrade, v parku alebo na ihrisku. Pozor na zblúdilé policajné hliadky. Namiesto príjemnej noci pod hviezdami hrozí noc strávená za mrežami.
STRECHA – strecha je ďalším variantom milovania sa pod hviezdami. Samozrejme najvhodnejšie sú rovné strechy, tým šikmým by ste sa mali vyhnúť. Pozor, aby sa vám nezakrútila hlava!
@dieromantic Nie , teraz neide o to že neviem čo chcem, je to ovela komplikovanejšie ako si myslíš, ale dobre, ak si to teda myslíš mysli si, ale ja viem že je to inak..
@klaudiqaaa Používaj slová, ktoré poznáš a daj si pozor na hubu. Aby raz tebe neurobil niekto, čo ti zničí život. Že sa s tým zaoberám, 17-ročné decko, ktorému ešte ani rozum nenaliali.
v strede futbalového ihriska, verejné priestranstvá, ale najradšej by som si to skúsil v nejakom obchode, napr. v skúšobnej kabínke... alebo v škole, rýchlovka cez matiku
@johny281 to, že ich nepoznáš ty, neznamená, že ich nepoznám ja
"17 ročné decko ktorému rozum nenaliali"..povie mi chalan čo má "až" 19 a očividne tým náboženstvom vymytý mozog ...že ja sa s tebou vôbec zaoberám ...pa
@andry andry andry andry. toto si ešte vysvetlíme a hlavne mi j divné, prečo je to väčšina miest, kde sme boli spolu a hlavne, andry.. v káčku? no tááááák, veď tam fakt nie je kde
@andry ja nepotrebujem rady ja som sa zo zvedavosti opytala pracovala som tam a akoze okrem backstageu alebo hajzlov alebo skladu fakt neviem kde. maximalne este tam kde je futbalek, ale no to neviem neviem. sefov kancel neratam cize dakujem, ale ja skusat nemusim
@transplantovana jojoooj pozor ale na sklad! tam sa deju veci aby si nebola este prekvapena
@hajzelbaba krematorium mam celkom rada ale tam sa to hemzi ludmi ( to v akom zivotnom stadiu su to je jedno ) akurat ze nemam rada svedkov! preto nieco odlahlejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
161 komentov
@2 noo tak to je zaujímavé ešte keby bola aj pustená
@prodigy1 od teba som čakala čosi takéto nesklamal si ma
ale v letiacom balóne, môže to byť zaujímavé so zmenou tlaku.
- v tom takom mrazáku na mŕtvoly ("Zlatko, ale veď nebuď ku mne taký chladný")
- v parížskej invalidovni, kde si otvára Napoleonovu rakvu skôr, ako ju vyrušia strážnici
- jej ďalšie objekty neviem, kde sú pochované, ale všeobecne v nejakej jame na cintoríne
TOALETY – na úkor komfortu poskytuje tento mini priestor množstvo adrenalínu. Samozrejme len v prípade, ak použijete verejné toalety, toalety v obchodnom dome, na diskotéke alebo v reštaurácií. Pozor na hygienu, ktorá je v týchto priestoroch veľmi slabá.
AUTO – nedokážete si predstaviť koľko variácií poskytuje automobil. Môžete sa milovať na predných sedadlách, na zadných, na streche, na kapote, za jazdy, v zápche a podobne. My navrhujeme milovanie v umývačke áut. Pozor na dĺžku zvoleného umývacieho programu. Voľte ten najdlhší!
INÉ DOPRAVNÉ PROSTRIEDKY – milovať sa dá vo všetkom! V lietadle, vo vlaku, v autobuse, na lodi, na jachte. Vyskúšať by ste mali všetko. Pozor na všímavých spolucestujúcich. Inak svoje milovanie môžete nájsť na druhý deň na nete!
VÝŤAH – nemusíte bývať na najvyššom poschodí 200 metrového mrakodrapu a aj tak si môžete užiť milovanie vo výťahu. Stačí stlačiť tlačidlo „STOP“ a môžete sa milovať ako dlho chcete! Pozor na šikovného správcu domu. Hrozí, že vás vyslobodí skôr, ako bude treba!
KANCELÁRIA – kratochvíľa v podobe rýchlovky na pracovisku je lákavá. Smolou môže byť, ak máte otvorené kancelárie alebo sklenené steny. Obľúbenou polohou je, keď muž sedí na kresle a úraduje a žena je pod stolom. Pozor aby ste si „nepošpinili“ dôležité
POD HVIEZDAMI – ležíte na zemi a nad vami je nekonečný vesmír, ktorého stredom ste práve vy dvaja! Milovanie pod hviezdami môžete realizovať vo vlastnej záhrade, v parku alebo na ihrisku. Pozor na zblúdilé policajné hliadky. Namiesto príjemnej noci pod hviezdami hrozí noc strávená za mrežami.
STRECHA – strecha je ďalším variantom milovania sa pod hviezdami. Samozrejme najvhodnejšie sú rovné strechy, tým šikmým by ste sa mali vyhnúť. Pozor, aby sa vám nezakrútila hlava!
Deti, musím vám dať odznak...idioti...nech sa páči
na míle ďaleko sami
@diablo7 A ty sa neozývaj!
"17 ročné decko ktorému rozum nenaliali"..povie mi chalan čo má "až" 19 a očividne tým náboženstvom vymytý mozog ...že ja sa s tebou vôbec zaoberám ...pa
nebudem to bližšie komentovať
@yolis a ty?
hovorím: nonstopka na hlavnej stanici
a ešte chcem podotknúť, že to nemusí byť len na lavičke, ale aj v Spirite alebo hmm káčko počas Ska party, mirage a tak.
Však pekný deň
@husky v pohode ti to môžem ukázať, len vieš, to by museli byť také okolnosti ako boli vtedy a to asi už nebude
ukaz! chapem ze to asi len tak nebolo...bolo to pripravovane ci iba tak zrazu?
ver tomu, že sa dá všade minimálne podľa jednej prattchetovskej(spelling?) teórie sa dá aj v kostole na oltári počas omše
@transplantovana veď v stredu ti vylejem celé moje srdco v opileckom šoku
@mezomus my ideme spolu na woodstock a potom sa tu tým budeme chváliť.
kebyže nie, tak tu už píšem a dávam rady ako bolo dobre v kantri
ale fakt neviem co je vacsie soc, ci tvoje kantri alebo môj most
@yolis moje kántri nie je soc! náhodou tento víkend tam bola elita samá...
kto by už len chcel most tss
ale nebudeme to rozpitvávať lebo to zacne sona rozpitvavat aha ako ta rozpitvala!
nie som z trnavy, ale artklub poznam no ale je to vazne male na take hratky
budem pamätať navždy haliganda nové naše teritórium
je to malé viem a nie je tam ani veľa kútov...tak treba za roh ísť preč z káčka
ked je dobre pocasie a nie je prave polovica februara tak
vyskúšajte si
@transplantovana jojoooj pozor ale na sklad! tam sa deju veci aby si nebola este prekvapena
heh ......presne presne
na kraji lesa
Bolo dobre