Aký je váš najobľúbenejší , a podľa vás aj najlepší blog na birdzi ? Taký ktorý sa oplatí prečítať naozaj všetkým ! Dajte sem do fóra naň link, ale má to len jednu podmienku, ten blog nesmie byť váš , ale dakoho iného. Proste nejaký čo sa vám veľmi páčil.
Ale vcera ma dostal ten od @h8u lenze ten by sa zase inym zdat dobry nemusel, lebo to bol vlastne dennik a niektori citatelia zase tie denniky neuznavaju, je to len subjaktivne.
A potom o jednom dievcati s rakovinou, bohuzial neviem autora.
Vlastne, zabudol som sem dať ten , ktorý je podľa mňa najlepší : » www.birdz.sk/webka/lovinme/b... Je síce staršieho dáta, ale rozhodne stojí za prečítanie .
@walrus asi to tak je, blog je vlastne skratka od web log , čo je vo voľnom preklade asi dačo ako zápisník na webe. Hej, no ono to je podľa mňa ako s mp3kou , to tiež nieje mp3ka (to je hudobný formát) ale prehrávač mp3 Tak isto ani usbčko , bo usb - universal serial bus je zbernica
Ale myslím si že väčšina ľudí to tu pochopila ako to myslím A zapoj sa aj ty, daj sem link na naj článok ktorý sa ti tu páčil !
aha, nesmie byt moj, sakrea, ok, tak potom @anzu@nonormal@finewriter@tikalok ...eset by som si na niekoho spomenula, ale oni mi prave prisli na um, maju super clanky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ale vcera ma dostal ten od @h8u lenze ten by sa zase inym zdat dobry nemusel, lebo to bol vlastne dennik a niektori citatelia zase tie denniky neuznavaju, je to len subjaktivne.
A potom o jednom dievcati s rakovinou, bohuzial neviem autora.
Je síce staršieho dáta, ale rozhodne stojí za prečítanie .
» www.birdz.sk/webka/whatserna...
» www.birdz.sk/webka/jin15/blo...
a potom väčšina od @malapohroma
Ale myslím si že väčšina ľudí to tu pochopila ako to myslím A zapoj sa aj ty, daj sem link na naj článok ktorý sa ti tu páčil !
???
ak hej tak tu je link, je to moj blog
» www.birdz.sk/webka/depropex/...
Bolo to nieco o nejakej Sindy
» www.birdz.sk/webka/jay/blog/...
ale napr od @airi sa mi páčia
a tazko sa vybera jeden najlepsi..
(mozno nejaky odo mna )
To mi robíš naschvál?
@bibla - Nesmrtelní 1.časť alebo Incest zde. najlepšie čo som tu kedy čítal!
@zayl @anzu @nonormal
Plus by sa našli aj niekoľkí ďalší, ale tak... nazvime toto takou prvou trojkou
No mohla si mna oznacit?