ale dlho vo mne ostane spomienka na jeden od mensreu ktorý už vymazal, ja som zabudla ako sa volal ale stále keď si naň spomeniem mám kinda zimomriavku.
u mňa asi piotrine, mielikkine, purenarcissism-ine, madiskine, murcatkove, billiejean-ine a ďalší na ktorých si nespomeniem. Väčšinou tie s nejakým príbehom, ktoré sú tu postnuté aj pre nejaký cieľ, nie len tak prázdne reči.
a suhlasim, ze @schizoofrenik bol v tomto take wunderkind a nekorunovany kral. nielen, ze ma na konte bezkonkurencne najpopularnejsi blog na B., ale navyse mal i styl, bol vypisany a vedel pisat velmi charizmaticky. a mal svoje sracky odzite vo velmi mladom veku. pre mna ten clovek vo svojej tvorbe hranicil s genialitou. pripominal mi trochu bukowskeho. od neho ako jedineho by som si asi i kupil knihu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ked nie tak nieco od @poke , @soraya , @purenarcisissm , @veroniques
Je dokonalý. Najlepší blog od neho... No, ťažko vyberať ... Bodaj by sa už dal dokopy...
» www.birdz.sk/webka/schizoofr...
» www.birdz.sk/webka/mensrea/b...
Schizov článok linknutý v @6 tiež.
A zdalo sa mi, že Šteňa malo jeden kratučký v znení ,,Láska je tretia do páru", ale neviem ho nájsť.
ale dlho vo mne ostane spomienka na jeden od mensreu ktorý už vymazal, ja som zabudla ako sa volal ale stále keď si naň spomeniem mám kinda zimomriavku.
u mňa asi piotrine, mielikkine, purenarcissism-ine, madiskine, murcatkove, billiejean-ine a ďalší na ktorých si nespomeniem. Väčšinou tie s nejakým príbehom, ktoré sú tu postnuté aj pre nejaký cieľ, nie len tak prázdne reči.
Ale jeden od @sabnacke , tej som sa zafanúšikovala po jednom prečítanom blogu. A sere ma, že tu dávno od nej už nič nebolo.
@lolitahaze
» www.birdz.sk/webka/lolitahaz...
@jin15
Láska nie je chyba v programe.
Dom od Bizbilio.
jednoznačne
všeobecne básne týchto: @piotra @bizbilio @billiejean @johnysheek @radiophonic @jin15 @flussica
a pre mňa najlepší blog? fú, čítala som tu príliš veľa skvelých vecí na to, aby som si mohla vybrať len jeden...
A čo sa týka mňa, na takéto otázky nedokážem odpovedať. Čítala som tu mnoho skvelých kúskov od mnoho autorov.
ď..kujem ď..kujem..
Tiež nedokážem odpovedať. Ale @Armita ... Armita bola... Armita bola sama o sebe skvelý (nie len) blog.
a @ladyfox ja pisem basne? dakujem.
osobne sa nevyjadrujem,nerada by som niekoho vynechala... ale mam svojich vernych citanych,takze...ti vedia.
A robim v knihkupectve. A keby bola len zaujimava...