@courtneylovegrunge to nie je pravda. mne sa môj páči, lebo je taký.. pravdivý =D a tie nicky čo som dal sú mi sympatické, aj keď napríklad podľa mňa je @mayo ko.. ale páči sa mi jeho nick ^^ a pochybujem, že každému sa páči jeho vlastný nick, napríklad @jessiqa - e sa nepáči ten jej..
@22 he? asi sa prestanem pýtať sama seba, kde som mala hlavu, keď som na to prišla
mám rada také vtipné, ako spomínaný vsetkynickyobsadenedoboha (ktorého tu všetci rad za radom napísali s chybou , narazuvzdornaa alebo transplantovana. alebo aj taká idea má pekný nick podľa mňa.
@antifunebracka keď som na to predtým klikla, ukázalo mi to, že taký používateľ neexistuje, to preto. ale už chápem, prečo som si to myslela, nevšimla som si, že jeden bol hore napísaný inak a na ten som klikla
@luc.ka@61 Som si hovoril, že vymením tento svoj otrasný nick za niečo jednoduché s bodkou, že sa aspoň luc.ka poteší, že nie je sama Ale velké gulové, hneď mi to tam vyhodilo, že čo to chcem, že si nemám čo do nicku dávať bodky...
@yasmin presne v kuse najebané, ciga v hube ešte tie trápne reči, aôe hlavne jak si myslia aké sú úžastné.... A správajú sa jak kurwy...a tiež nechápem že chalani všade píšu že takéto neznášajú a pritom sú len s takými keď sa kuknem...jeblé deti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
146 komentov
Ty zastran nevychovaný
A čo moja obrovská charizma napríklad?
to hovorí o charizme, nie?
veď ja som veľmi rád za môj momentálny layout webky
nesvieti tam TČ a ani status
mám rada také vtipné, ako spomínaný vsetkynickyobsadenedoboha (ktorého tu všetci rad za radom napísali s chybou , narazuvzdornaa alebo transplantovana. alebo aj taká idea má pekný nick podľa mňa.
@krvaaa @wewo
Možno by som našla aj iné, ale nechce sa mi
áá ešte sa mi páči @bonita @n @kevin @omeleta
A už končím fakt
@anzu ved jeho nick kazdy napisal dobre, teda okrem teba☺
Teraz je trošku lepšie zabezpečený.
veru. nemáš sa čo opičiť po luc.ke, bodka je len a len jej
šak máš dobrý, čo vymýšľaš...
ale nie.. myslim ze je tu mnoho skvelych a zaujimavych nickov.. a to uz ci chalanske ci babske..
no ja som osobne akosi zatazeny na 4pismenkove
mne sa páči zipporah, čo už so mnou