make-upy z cenovo dostupnych drogerkovych Dermacol
spiraly- Maybelline, alebo mam teraz Wonder Lash Dramatize z oriflamu a je tiez dobra (co som prekvapena lebo oriflame spiraly nezvyknu moc chvalit )
alebo este z tej nizsej az strednej cenovej kategorie (pre niekoho je to drahsie, pre niekoho nie) je GOSH fajn, alebo niektore veci od Sephory.... A aj tak je to dost individualne, pokial mas v pohode cistu a neflakatu plet, tak ti bude vyhohovat aj make up za 5 eur od essence, ale pokial mas nejake vyrazne akne/velmi suchu plet/si bleda jak stena/iny problem, tak ti nebudu ani tie drahe make-upy dobre
Používam v podstate kozmetiku len s oriflamu. Z make-upov najviac Ever Lasting ten väčšinou cez zimu, jar a Giordani Gold ten zase cez leto a jeseň keďže mám tmavší tón pleti. Zo špirál mám obľúbenú Volume Bild dobre mi zhustí a predĺži mihalnice a ešte mám rada aj Wonder Lash a Wonder Lash Dramatize.
@patricia1212 podla mna najlepšie makeupy v strednej alebo nižšej cenovej kategorii vyraba CATRICE, špirálu nemám nejakú oblúbenú pretože som ešte nenašla taku ktorá by mi vyhovovala tz. žeby bola čierno čierna, nedrobila a nerozmazavala sa
makeup penovy (mala som len avon a potom som skusala ine typy|, spirala hrebienkova (mala som myslim rimmel a teraz sa predava napr v oriflame a skoro nikde, ale nemam teraz ani spiralu, lebo je alergicke obdobie a v take dni vyzera moja spirala dobre 5 minut, potom sa posrabem a potom je cas vyjst z domu, takze ma to velmi deprimuje a nemalujem si oci). neviem, mne cele malovanie sa prijde uplne zbytocne, lebo kazdy jeden taky den som od toho zabarbana. neviem sa nedotykat tvare a ked to skusam, idem vybuchnut od nervozity a nakoniec sa aj tak v nepozornej chvilke zababrem , takze mam z toho depku. to uz radsej znasam, ze sa dobrovolne oberam o status zeny co sa o seba ,,stara'', ako robit si komplexy, ze ani malovat sa neviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
spiraly- Maybelline, alebo mam teraz Wonder Lash Dramatize z oriflamu a je tiez dobra (co som prekvapena lebo oriflame spiraly nezvyknu moc chvalit )
alebo este z tej nizsej az strednej cenovej kategorie (pre niekoho je to drahsie, pre niekoho nie) je GOSH fajn, alebo niektore veci od Sephory.... A aj tak je to dost individualne, pokial mas v pohode cistu a neflakatu plet, tak ti bude vyhohovat aj make up za 5 eur od essence, ale pokial mas nejake vyrazne akne/velmi suchu plet/si bleda jak stena/iny problem, tak ti nebudu ani tie drahe make-upy dobre