na anglictine som dostala za ulohu napisat esej o tom že ktorá skupina (bez ohladu na žaner) je najlepsia na svete...... má to byť objektivne, tak ma napadlo že nazory viacerich ludi by sa zisli...
objektivne sa to neda zhodnotit podla mna kazdy ma vlastny styl a v kazdom style sa povazuju za najlepsie ine veci... pre niekoho je najlepsie gitarove slovo, pre niekoho nejaky rap mozno a najviac predavany sa urcite nerovna najlepsi.....takze podla mna nieco take ako najlepsia skupina na svete neexistuje
okrem toho, ze pre kazdeho je najlepsie nieco ine, najlepsia skupina sa najde v kazdom zanre a preto sa to neda hodnotit.
ale ked uz sa pytas, mozno by som navrhol red hot chili peppers, pretoze cim dalej, tym lepsie a putavejsie songy. album ako by the way bol bez jednej zlej pesnicky.
tak pre mna urcite spominani RHCP...ale preto ze to je moja subjektivne naj skupina a na ich pesnicky som citovo naviazana ale pravda ze kolko ludi tolko chuti
preto som to tak zacala pisat, v stýle uvahy, a preto som založila tuto diskusiu, že co si o tom myslia ostatni, a ktore skupiny by tam mohli byt spomenute a podobne...chcela osm to ako anketu ale akosi sa v tejto otazke ťažko vymyslaju možnosti na hlasovanie
stovko: neboj tí tam rozhodne budu spomenutí...... pravdepodobne..neviem prečo ak by bol taký nejaký rebricek(co by bol asi riadny enzmysel) tak by podla mna vyhrali
podla subjetivneho nazoru ma prve napadol DepecheMode...a preco??...no stale dokazu stvorit pesnicku, ktora ma chyti a poriedne...ale su isto viacere....
objektívne? to nie je ťažké, lenže neexistuje podľa mňa najlepšia, jedine že by hlasovalo ľudstvo
no rozhodne medzi možnosti by mali patriť také kultové skupiny ako Queen, ABBA, The Beatles, ktorí rozvrátili svet, takže si vyber ty, čo sa ti najviac páči, všetky príklady sú objektívne
Raz som objavila taky prieskoum, kde ludia mali zostavit skupinu zostavenu z naj instrumentalistov a spevakov... tusim vsetko vyhrali Zeppelini + Ray Manzarek ale je mozne, ze si len zle spominam
Ale kazdopadne by si mala mat spomenutych Beatles, Led Zeppelin, Doors, Queen, Rolling Stones, Pink Floyd, Jethro tull, Jimi Hendrix experience...
johny: jj opakujes...... už aj ja som pisala že take niečo tam psiem ale kedže to má byť objektivne, tak som sa rozhodla spytať sa ostatných...každopadne už je to hotove.....takže pohoda
no tak sprostejsiu ulohu som ete nepocul mozno ete keby sa spitas ktora metalova alebo rapova kapela je najepsia ete sa to da celkom chapat bo su na to vseliake rebriky ale takto vseobecne pekna kravina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
inak som ti strasne pomohla urcite
okrem toho, ze pre kazdeho je najlepsie nieco ine, najlepsia skupina sa najde v kazdom zanre a preto sa to neda hodnotit.
ale ked uz sa pytas, mozno by som navrhol red hot chili peppers, pretoze cim dalej, tym lepsie a putavejsie songy. album ako by the way bol bez jednej zlej pesnicky.
podobne je to s chemical brothers...
je toho kvantum
1. Mozart
2. Moravanka
3. beatles
4. queen
5. Abba
6. michael jakson
7. george michael
8. robbie williams
9.
opis svoju najoblubenejsiu, tý su pre teba najlepsi...
preto som to tak zacala pisat, v stýle uvahy, a preto som založila tuto diskusiu, že co si o tom myslia ostatni, a ktore skupiny by tam mohli byt spomenute a podobne...chcela osm to ako anketu ale akosi sa v tejto otazke ťažko vymyslaju možnosti na hlasovanie
10. kontrafakt
ale tak ked celkovo hodnotim kapely tak z tych sucasnych a popularnych su pre mna naj. Nickelback a Linkin Park...
ja tam môžem napisat cokolvek, proste nazor/nazory na to, a ktore kapely by sa ev entualne mohli považovať za najlepsie a prečo práve oni
inak už mam uvod...už to len rozpracova a preložit do naglcitiny
vymenuj argumenty za a spomen ktore by to mohli byt
no rozhodne medzi možnosti by mali patriť také kultové skupiny ako Queen, ABBA, The Beatles, ktorí rozvrátili svet, takže si vyber ty, čo sa ti najviac páči, všetky príklady sú objektívne
AC/DC su fakt legenda
Ale kazdopadne by si mala mat spomenutych Beatles, Led Zeppelin, Doors, Queen, Rolling Stones, Pink Floyd, Jethro tull, Jimi Hendrix experience...
ale RHCHP su fakt dost dobri, ja by som pisal asi o nich kebyze si fakt musim vybrat
a ten co napisal ze v albume By The Way nie je jedina nevydarena pesnicka ma 110% pravdu pretoze ten album sa da pocuvat dokola a dokola
a ostatne komenty som necital.. tak prepac.. ak sa opakujem
BON JOVI