Ahojte mám otázku na nežnejšiu čast našej populácie kedže idú vianoce chcem si dopriat a rád by som si kúpil nejaku mrte popiči vonavku. otazka na baby, z akej konkretnej vone ste paf ? aku pouziva vas partner ? Prip pridajte miesto kde sa da kupit.
@james98 Ale fuj tú vôňu neznášam, môj otec aj brat to používali a mi na grcanie z toho bolo.
U mňa Boss jednoznačne. To je fuk, ktorý. Ale najradšej mám asi
Ale aj také klasické vône, ako voda po holení a také mám rád. Aj lacnejšie ako Mexx napríklad. Alebo v lete aj Lacoste, ale Boss je Boss. Vydrží celý deň, nevadí mi, všestranná vôňa.
» www.notino.sk/oriflame/ascend... tato vôňa je tak strasne jebatelna ze si idem kupit tuto vonavku len tak aj ked nemam frajera odporucam vrelo. Toto keby ma moj (imaginarny) muz na sebe a pride za mnou tak ho tam oprem asi. Ok staci patricia
Inak ešte by ma zaujímalo aky je rozdiel medzi testerom a klasickou toaletnou vodou... je to iba v baleni ktore je pri testeri bez potlače + tester nema kryt rozprašovača inak je to to iste ? či ?
@dumbledore Tvoj problém, nevieš čo je dobré Ak ale proste chceš zapôsobiť, je to jednoznačná klasika - už pomaly 30 rokov na trhu. Nejako som sa s tým stotožnil
ahoj dnes som akurát objednávala priateľovi novinku od Huggo Boss the Scent a veľmi mi pomohli zlavy na » www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/...
Vyskúšaj môžno pomôže
Necucham bezne muzske vonavky aby som vedela daco konkretne napisat, ale väcsina z nich podla mna hrozne silno smrdi teda minimalne ked som v kontakte s niekym kto je navonany nejakou, tak to je väcsinou grc, hrozne mi vadia take tie silne tazke muzske vône
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
toto je dost super vona
U mňa Boss jednoznačne. To je fuk, ktorý. Ale najradšej mám asi
Ale aj také klasické vône, ako voda po holení a také mám rád. Aj lacnejšie ako Mexx napríklad. Alebo v lete aj Lacoste, ale Boss je Boss. Vydrží celý deň, nevadí mi, všestranná vôňa.
Vyskúšaj môžno pomôže
Toto je podľa mňa najdoko vôňa na svete!