chýba mi tam ferrari toje moje obľúbené s tých luxusnejších hlavne f 430 spider s ktorým mám foto wá ... ale úplne že best je mitsubishi hlavne teda lancer evo IX
@guri500 jj to by bolo asi najrozumnejšie riešenie ale s tím jazdením do decembra to je nereálne aj FIA sa vyjadrila že by to bola dlhá sezóna a nesúhlasí s tím rovnako ako ja väčšina tímov
@mm47 aaaale co ty si hnus na kolesach, nie oktavia podla mna je oktavia v pohode. no ale vec nazoru ale nema kazdy zrovna na mercedes
@heatrow evo IX? no podla mna je ovela lepsia krajsie EVO X, ale ako som vyssie napisal, vec nazoru
no chyba tu viacero znaciek(mercedes, mitsubishi, maserati, ferrari, porsche, dodge, moje milovane lambo atd atd.) ale pocet moznosti v ankete na birdzi nepusti
@mm47 boha ty chuj ale jakym uzasnym zazracnym deduktivnym sposobom si uz len nazaklade toho, ze som povedal, ze oktavia je v pohode, prisiel na to, ze som zakomplexovany dedincan, nepochopim, ty hovado vyjebane BLAVACKE...
@frez na to ze si zakomplexovany som prisiel podla komentu cislo @26 kde si zjavne nepochopil ironiu a obycajne rypanie z @25 a zacal si nadavat ako uplny chudak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@filus mozno daju bahrain namiesto japonska... alebo sa bude jazdit az do decembra.
suhlas uplny!
@heatrow evo IX? no podla mna je ovela lepsia krajsie EVO X, ale ako som vyssie napisal, vec nazoru
no chyba tu viacero znaciek(mercedes, mitsubishi, maserati, ferrari, porsche, dodge, moje milovane lambo atd atd.) ale pocet moznosti v ankete na birdzi nepusti
Honda, Toyota, Lexus... hlavne že je tam Škoda a Peugeot
Bol si niekdy vo vytahu? je to zazitok (hhe)
Mama ta neucila ze nasilie nic neriesi?