Ja osobne mám rád Audiny ani neviem prečo........
Ale môj osobný obdiv má aj Skoda kedže tá sa ešte donedávan považovala za to "lacné základné auto" ale dnes už je na super urovni podla mna, už ťaha s konkurenciou........
Škoda, že Škoda už vyrába len p***viny. Nový Rapid mi spúšťa dáviaci reflex a zvyšuje tlak akurát. Ja obdivujem Škodovky do roku 1996. Mám 120L a nedám na ňu dopustiť.
tazko hodnotit ze ktora najlepsia. zahlasoval som za SKODU ktorej priaznivcom som a poznam celu jej historiu od vzniku. myslim ze dnesna uroven a kvalita aut SKODA je na vysokej urovni. takisto ale treba povedat ze su aj dalsie znacky aut ktore maju kvalitne a spolahlive auta. dalej preferujem znacku Mercedes a Maserati. Z ostatnych znaciek su to uz len vybrane modely aut.
Srdcovkou ale aj tak ostava maserati grandcabio....a vzdy aj bude.
pre mńa bola najlepšia značka Ferrari - síce som v ňom nikdy ani nesedel a ani by som nechcel sedieť pokiaľ naň nebudem mať - silne návikové ... mal som viac značiek no s ochotou môžem tvrdiť čím drahšie tým väčšie problémy najmenej kazové a najvyváženejšie auto bola -Volga- 24 ale tú som mal len veľmi krátko - človek si to vedel porobiť na kolene malo to obrovský priestor a veľký kufor a prevádzakskoro zadarmo ke´dže šla na LPG
taka neexistuje pretože každy ma svoje priority, požiadavky atd.
pre mňa to je toyota/lexus ... ale takmer každa značka ma pekne modely, ktore niečim zaujali ... napr. MB, aston martin, jaguar,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ale môj osobný obdiv má aj Skoda kedže tá sa ešte donedávan považovala za to "lacné základné auto" ale dnes už je na super urovni podla mna, už ťaha s konkurenciou........
ale ja by som raz chcel saaba
a potom este subaru
mozno aj AR niekedy medzitym
Inak tam máš (iné) ...
Srdcovkou ale aj tak ostava maserati grandcabio....a vzdy aj bude.
mas rada dvojzmysly?
pre mňa to je toyota/lexus ... ale takmer každa značka ma pekne modely, ktore niečim zaujali ... napr. MB, aston martin, jaguar,
celkovo otazka je dost nejasna. z akeho hladiska najlepsie? podla mna:
- praktickost: Skoda
- dizajn: Audi (s7 )
- motory: azijske znacky, VW isiel dole vodou
- bezpecnost: Volvo
Mercedesy su mozno pekne, ale dost kazive.
» www.enovine.net/galery/g06/06iv... (13).jpg
@vymyslinick Sú v nasadení vodne i v noci, muži zo Žiguli 11.
» www.enovine.net/galery/g06/06iv... (13).jpg
@vymyslinick Sú v nasadení vodne i v noci, muži zo Žiguli 11