Take 3-4 roky bola jednoznacne najjemnejsia, najlepsia chut davidoff. Ale asi pred rokom a pol zmenili dizajn a som presvedceny ze aj recept, no a su ovela horsie ako predtym. Black devil ci jak sa to vola nesu cigarety ale kktiny pre deti. Klasicke marlboro je a vzdy bude vysoka kvalita, Camel su v pohode a celkom tak ako davidoff išli dole,tak Lm sa zlepsili. Mars,sparta a pod su hnoj pre robotnikov.. Z tej nizsej triedy winston a golden gate povecme ze ujdu..
že najchutnejšie
to by som sa mohol opýtať, ktoré klince do dreva su najchutnejšie, 100, 200, 50 65?
ale aby sa nepovedalo, kedysi to boli KPD, ale to už skončilo
@orolbielohlavy
drogy som nikdy nebral a s ostatným som skončil, vďaka Božiemu zásahu...
ako sa hovorí, na každého raz príde, no a na mňa prišlo, vďaka Bohu, ináč by som bol už v pekne na samom dne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
to by som sa mohol opýtať, ktoré klince do dreva su najchutnejšie, 100, 200, 50 65?
ale aby sa nepovedalo, kedysi to boli KPD, ale to už skončilo
drogy som nikdy nebral a s ostatným som skončil, vďaka Božiemu zásahu...
ako sa hovorí, na každého raz príde, no a na mňa prišlo, vďaka Bohu, ináč by som bol už v pekne na samom dne
heh, viem, viem...
všetko dobre aj tebe, veľa Božieho požehnania†