Označte užívateľa/užívateľov s výnimočným módnym vkusom. Opíšte, čo sa vám na fášone daných ľudí páči najviac.
Nešetrite chválou a pokojne sa pchajte jeden druhému do prdele!
@fakecocacolazero to je celkom... Smutné. Veď nech si nosí čo chce, ak sa v tom cíti príjemne. Ja by som svojho partnera nikdy nenútila nosiť niečo len pre to, že sa to páči mne.
@purenarcissism Lauren je aj podľa mňa super, ale tiež by som sa tak neobliekol. @barb Tvoj štýl sa páči aj mne. Pokiaľ si dobre pamätám, tak si tu kedysi mala krásne čierno-čierne outfity metalovo-gotického pôvabu Foť sa častejšie! @fakecocacolazero Teba som tu aj chcel otagovať, lebo sa mi páči keď nahodíš taký ten "mladá biznis lady" štýl To ti veľmi pristane @sveter Ty máš super šiltovku a teraz tá nová je ešte lepšia! Veľmi sa mi páčili tie tenisky, čo si mala aj na proteste. Zaujímavý vintidž dizajn. Čo sú zač??? @anitchka si super, lebo sa vieš obliecť naozaj žensky a sexy bez toho, aby si pôsobila príliš vyzývavo
@ps102 ďakujem ďakujem!
no sú tenisky Novesta, stará slovenská značka a furt ich robia! a vyrábajú sa na slovensku.
sú super, ale majú vyššiu podrážku ako som zvyknutá, tak zakopávam a nebehá sa v nich dobre na trolejbus :/
mne sa lubi tiez ako sa oblieka lauren alebo aj napr.kittyboo a este jedna birdzacka,ktorej si na nick neviem spomenut a pridava vlastne iba fotky svojich outfitov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale ja by som sa tak neobliekla, ale paci sa mi ako to kombinuje
@barb Tvoj štýl sa páči aj mne. Pokiaľ si dobre pamätám, tak si tu kedysi mala krásne čierno-čierne outfity metalovo-gotického pôvabu Foť sa častejšie!
@fakecocacolazero Teba som tu aj chcel otagovať, lebo sa mi páči keď nahodíš taký ten "mladá biznis lady" štýl To ti veľmi pristane
@sveter Ty máš super šiltovku a teraz tá nová je ešte lepšia! Veľmi sa mi páčili tie tenisky, čo si mala aj na proteste. Zaujímavý vintidž dizajn. Čo sú zač???
@anitchka si super, lebo sa vieš obliecť naozaj žensky a sexy bez toho, aby si pôsobila príliš vyzývavo
Možno si na niekoho ešte spomeniem...
no sú tenisky Novesta, stará slovenská značka a furt ich robia! a vyrábajú sa na slovensku.
sú super, ale majú vyššiu podrážku ako som zvyknutá, tak zakopávam a nebehá sa v nich dobre na trolejbus :/
a preto lauren
a tak tu sa veľa ľudí pekne oblieka..ja neviem vybrať len jedného