neviem ako kto ale najlepsi sexualny zazitok je s milovanou osobou ked sa len otukavate a mete len trochu alkoholu v sebe aby neboli zabrany.....vtedy vydrim najdlhsie a jeto aj najsensityvnejsie....najkrajsie urcite
No osobne si myslim, ze prvykrat je vacsinou v tom alkohol ale tak najkrajsi zazitok je urcite s osobou ktoru milujes, lebo to je vlastne uz priamy kontakt lasky
@morteesha : absolútne súhlasím... myslím že v danom momente to môže byť fajn, ale človek po alkohole stráca určitú mieru zdravého úsudku, čo môže neskôr mrzieť
@8 aj keď sa neľúbia to ide bez alkoholu...teda aspoň u väčšiny chalanov baby si skôr musia vypiť aby to robili bez lásky, ale to sa netýka tých čo majú takú živnosť...
no ved to....a najhorsie je ked si to riadne uzivas...je to tvoje najkrajsie milovanie a rano si na nic nepamatas, lebo si si viacej vypil....
stoji to za to??
moja najdrahsia je taka hanbliva ze ma problem sa vyzliect a preto trochu alkoholu ale pomali ju ucim milovat sa aj triezvo a s vasnou ....vzdy plno bozkou,plno dotykou...
ale sex ja nemozem mat bez lasky lebo ani alkohol to nespravy ...neviem ako iny ale niektorym to nevadi ked nepoznaju cloveka a hups.....potom bud je dievca v tom alebo je smrtelne chora
to ti poviem a aj premna boze keby ma nebila tak sa milujeme nonstop ale ona nechce a ja ju idem spapat.......ale tak ked je to spontalne tak je to fajn?
@devilslim - presne viem ako to myslíš a musím súhlasiť... nie síce najlepší, ale jeden z najlepších hej
alkohol by sa nemal spájať s niečim tak čistým ako je sex, no raz za hrozne obrovský čas, keď sú i obaja partneri tak trochu vyvedení z miery faktom, že to idú robiť opitý, sa to môže spardónovať a výsledok môže byť taký ako uvádza zakladateľ fóra
hej ten alkohol to moze aj dokazit ked v tom najlepsom moja partnerka uteka na zachod....ale tak jemny pripitok a krasne milovanie co najviac vydrazdit partnera sa oplati.....ja ma rada za triezva a rano
podla mna alkohol ak je a je to sex na jednu noc tak neviem ale mam k tomu dost velky odpor neviem mne sa zda ze sex je len medzi 2 ludmi a musi tam byt laska umna by to bez lasky neslo takze tak
Tak uz ked to tu je aj ja budem na to reagovat nech sa aspon zasmejes takze Najlepsi sex so mala s chalanom s ktorym som bola tri roky, a kazde milovanie s nim bolo super samozrejeme bez alkoholu ale zhuleni troska treba odporucam ak chcete zazit dlhy maraton plny orgazmov
A najlepsi sex som mozno mohla mat ale nechytila som sa toho mala som zabrany ale to je uz teraz jedno, no dajme tomu ze fakt naj bol s jednou babou a jej chalanom ked som odchadzala s Ba a mala som volny byt, takze posledny krat dali vsetci do toho vsetko a tak to aj dopadlo...skoda ze uz sa nestretavame lebo sa rozisli a som daleko ale aspon sa sem tam mozem stretnut s nou:: hmm
no a aj tak je trojka najlepsia baba chalan baba aj ked by som radsej brala dve baby a ja ale ked budem trpezliva mozno aj ktomu raz dojde heh Takze sexujte odusu ako len chcete a plno orgazmov vam zelam
The end
holyknight nechaj si zajst chut ta baba je moje pokusenie ...3bitka..skoda ze si tolko krat cuvla mozno to by to zachranilo ale neva ja si na teba pockam
suhlasim s @2 ked niekoho milujete ziaden alkohol nie je potrebny... neviem si predstavit ze by som mala byt pripita pri milovani... a uz vobec nie pri svojom ´´po prve´´ ...naco nieco tak krasne kazit chlastom?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
podla mna by alkohol nemal byt pri sexe
ľudia to sa už neviete ani odviazať, keď si nevypijete?
stoji to za to??
ale k tomuto ho nepotrebujem
ale sex ja nemozem mat bez lasky lebo ani alkohol to nespravy ...neviem ako iny ale niektorym to nevadi ked nepoznaju cloveka a hups.....potom bud je dievca v tom alebo je smrtelne chora
no teda u MNA NIE!!!!!!!!!!!!!
alkohol by sa nemal spájať s niečim tak čistým ako je sex, no raz za hrozne obrovský čas, keď sú i obaja partneri tak trochu vyvedení z miery faktom, že to idú robiť opitý, sa to môže spardónovať a výsledok môže byť taký ako uvádza zakladateľ fóra
A najlepsi sex som mozno mohla mat ale nechytila som sa toho mala som zabrany ale to je uz teraz jedno, no dajme tomu ze fakt naj bol s jednou babou a jej chalanom ked som odchadzala s Ba a mala som volny byt, takze posledny krat dali vsetci do toho vsetko a tak to aj dopadlo...skoda ze uz sa nestretavame lebo sa rozisli a som daleko ale aspon sa sem tam mozem stretnut s nou:: hmm
no a aj tak je trojka najlepsia baba chalan baba aj ked by som radsej brala dve baby a ja ale ked budem trpezliva mozno aj ktomu raz dojde heh Takze sexujte odusu ako len chcete a plno orgazmov vam zelam
The end