ked som bol deviatak na zakladnej tak vo vedlajsej triede bola jedna baba co bola tehotna....aj porodila ale neviem ako skoncila kedze odvtedy som ju nevidel
Na nete som čítala jeden extrém, je (bola) to najmladšia mamička na svete, porodila v 5 rokoch, mala hormonálnu poruchu (pubertas praecox - predčasná puberta) a nejaká svina ju k tomu znásilňovala » en.wikipedia.org/wiki/Lina_Medin...
Jedna u nás mala decko v 15 a tiež jej ho zobrala sociálka...a na škole mala tiež jedna maturantka ale z inej triedy... ale u nej to tak neskončí myslím že bude dosť zodpovedná
treba si uvedomit, ze sex je na plodenie deti a preto mate vzdy na vyber ci budete mat dieta alebo nie. Nepoznam pripad ze by zena otehotnela bez sexu. Takze ked sexujes v 16 co sa cudujes ze si matkou alebo otcom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
v meste stretavam asi 14-15 rocnu babu ale v 8. mesiaci...
kam ten svet speje...
asi hladala otca pre dieta....
no a zrejme vsetci sme poculi o 13 rocnom otcovi
a sesternica ma 16 a je tehotna..a povedala to neskoro tak uz si to musi nechat..