Ha, ale este stale môžem, lebo ja som to myslela výhradne na osobnosť, správanie, antisympatie...
No a nemam moc cas teraz, ale v rýchlosti prví čo mi napadajú: Bukovský, Šmucler (taký cesky zubár, čo sa pred rokom rozhodol, ze bude vystupovať velmi casto v mediach, ale nie ako zubár, no ako na slovo vzaty "epidemiológ", ktorý sa rozhodol, ze bude oponovat všetkým vystudovanym epidemiologom, virologom... za vidinou popularity), ďalej Mojžiš, Blaha, Fico, Kalinak, Andráši...
Z takých tých, voči ktorým ako osobnostiam nic nemam, len su mi subjektivne nesympaticky, napríklad Vikto Vincze, Sklovska, Ďurianová, Leoš Mareš, Filip Tuma...
A Jana Oľhová, ak by malo ísť čisto len o vyzor, inak mi je uplne sympatická a je to fajn herecka. Ona hrala v Odsudenych, alebo ako mama Scarlet v Profesionaloch.
Skoro by som zabudla, Babiš! Toho radim hned na druhé miesto po Bukovskom. Keby som nevedela, aký to je clovek, bol by mi asi vystupovanim sympaticky, ale zial viem a preto mam toho človeka dôvod nenávidieť A este z Cechov Ovčáček.
Ospravedlňujem sa za spam, ale veď aj tak je tu uplne mrtvo
Tých je obrovské množstvo. Cez politikov, modelky, zlatokopky, influencerov až reperov. Len tak od pupka napíšem - Gogo, Explo, Moma, Plačková, Rytmus, Verešová, Pallová a fakt ešte veľmi veľa ľudí.
Toho je veľa hlavne v politike, ale momentálne suverénne vedú mladý Kaliňák, Jaro Nad a Pročko, a potom všetci tí influenceri a youtuberi, samozrejme okrem Andreja, to je jediný dobrý a sympatický slovenský youtuber
@Torpedo08 Kucherenko má ževraj nového frajera to je ozaj riadna Miluša, čo by mala ho-honenie vtákov aj s nejakým starým Hendžom, čo má devadesiat rokov ak vrana, hlavne ked jej dá za vedro peňazí
@thunderstorm@15 jj Moma tiez, aj Kuffovci. O Plačkovej viem len ze bola kedysi tusim vo Farme, inak nic, takže nemam na nu názor, ani neviem, ako vyzerá.
joj vela asi vacsina hercov, lebo jednak nevedia hrat, dvak hraju v kktinach a trak vsade hra tych istych desat ludi..potom vacsina politikov, lebo su idioti a z influ sceny ofc livika, evelyn a alex wortex
@borovy@26 Najlepšie je keď komentuje rasizmus voči Rómom zo staromestského Bratislavského bytu. Som zvedavý, či by mala rovnaký názor keby bývala v takých Lipanoch
Alebo ako hejtila reklamy na alkohol a ako ona toto nepodporuje. A nad kuchynskou linkou veľká tabuľa HEINEKEN
@borovy@27 neviem, čo l3nik ?♂️ Lenka mi je nesympatická hlavne kvôli tomu, že má veľa beauty videí a make-up tutoriálov, a to dievča sa nevie ani poriadne maľovať, a z odborného/profesionálneho pohľadu neovláda poriadne ani základy. Proste také odfláknuté a povrchné make-up videá. Ale zase, nie je jediná, to je fakt. Veľa youtuberov sa vyjadruje k veciam, ku ktorým by sa nemuseli. ? Samozrejme, Lenka má právo prezenzovať svoje nepodstatné názorčeky, ako každý (aj ja teraz tu), proste nesadla, je mi nesympatická, nesledujem ju, nepripomínam si ju, len tu, lebo som reagovala na túto tému, a samozrejme, lebo ti odpovedám a siahodlho to vysvetľujem, že vlastne prečo. ?♂️?
@borovy@34 skôr si myslím, že je prirodzene pekná a jemne, prirodzene sa líči, a na tom sa nedá nič pokaziť, ale ani naučiť, ani vysvetliť. Málokedy vedela správne používať produkty, štetce, o technikách ani nehovorím. Z tohti pohľadu je pre mňa otravná, že robí/robila make-upové tutoriály a recenzie, a sama poriadne nevedela čo robí. A takéto odfláknuté videá, kde sa daný youtuber nevyzná, ale má potrebu to komentovať, lezú na nervy. No, načo? ?♂️ Hm, a nemyslím tým iba Lenku, ale každého, kto vie ovplyvniť veľký počet ľudí. A potom, že sa šíria dezinformácie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ale v podstate všetci ti novodobí raperi
potom už asi len Frlajs
Viem, ze urcite Bukovský, ktorý ma k tomu aj inspiroval (a vyhrava bez zavahania prvé miesto!) a ďalších pridam neskôr
No a nemam moc cas teraz, ale v rýchlosti prví čo mi napadajú: Bukovský, Šmucler (taký cesky zubár, čo sa pred rokom rozhodol, ze bude vystupovať velmi casto v mediach, ale nie ako zubár, no ako na slovo vzaty "epidemiológ", ktorý sa rozhodol, ze bude oponovat všetkým vystudovanym epidemiologom, virologom... za vidinou popularity), ďalej Mojžiš, Blaha, Fico, Kalinak, Andráši...
Ale urcite mi napadnú neskôr ďalší.
A Jana Oľhová, ak by malo ísť čisto len o vyzor, inak mi je uplne sympatická a je to fajn herecka. Ona hrala v Odsudenych, alebo ako mama Scarlet v Profesionaloch.
Ospravedlňujem sa za spam, ale veď aj tak je tu uplne mrtvo
otazka by skor mala zniet: kto je najnesympatickejsi na SK scene a preco prave sajfa?
a súhlasím s Plačkovou, tú radšej ani nevidieť, ani nepočuť a Moma mi príde ako hrozne otravná existencia
@Torpedo08 Kucherenko má ževraj nového frajera to je ozaj riadna Miluša, čo by mala ho-honenie vtákov aj s nejakým starým Hendžom, čo má devadesiat rokov ak vrana, hlavne ked jej dá za vedro peňazí
» topstar.noviny.sk/showbiznis/6142...
Z tých čo neboli spomenutý Mojsejovci a Lívia z kultúrblogu
Alebo ako hejtila reklamy na alkohol a ako ona toto nepodporuje. A nad kuchynskou linkou veľká tabuľa HEINEKEN