Za mňa napriklad Bukovský, Šmucler (taký cesky zubár, čo sa počas covidu rozhodol, ze bude vystupovať velmi casto v mediach, ale nie ako zubár, no ako na slovo vzaty "epidemiológ", ktorý sa rozhodol, ze bude oponovat všetkým vystudovanym epidemiologom, virologom... za vidinou popularity), ďalej Mojžiš, Blaha, Fico, Kalinak, Andráši...
Zatial takto, ale urcite si na niekoho este spomeniem.
Skoro všetko, čo sedí v parlamente - hlavne smer, najviac asi Blaha, potom lsns aj tú ich druhú odnož, od nich komplet všetkých do radu harabin je na bombu..
a z nepolitikov vlastne neviem celkom iritujuca je Alex Wortex, inak nemusím kadejaké štetule, čo sa živia predajom kolagénu na ig ale tie vlastne nesledujem a jediná, ktorú poznám po mene je Plackova, takže ma zas až tak neštvú
neviem, ťažko povedať, keďže kontent, ktorý konzumujem si vyberám sama, z entertainmentu to nebude nikto - kto ma štve alebo nebaví, toho nesledujem. takže najviac asi len tí politici.
@thunderstorm@11 s prvym odsekom asi suhlasim, ale vobec tych ludi ani nepoznam po mene, nesledujem, tak som nemenovala. Teda Harabina a Kotlebu hej, ale mne pridu svojim sposobom az vtipni obcas Teda bolo by to vtipne, keby to nebolo smutne.
Merciak, moderator Duelu, Marcin, Dangl, Kramar, Rytmus, Alagic, Wortex a este by sa urcite dalo vymenovat zopar rakovinotvornych influenceriek a influencerov a jutuberiek a jutuberov, ale tam nemam prehlad, nesledujem ?♀️
@Azizi Ja som ho na twitchi nasiel len nahodou a hned ma zabanoval ked som sa ho opytal ci uz na STV zistili ze je neschopny moderator vydrbali ho a tak teraz je z neho streamer XD
@varlatan@17 aha tak sa vola ja ho neznasam, proste ten jeho priblby vyraz a v kombinacii s tymi niektorymi tupymi otazkami a este ked zacne spievat, tak ma ide vystrelit do inej galaxie
Rytmus, Alagič, všetky tie instagramové hviezdy vlastne, čo sa preukazujú bohatstvom, pritom sú to tupé teliatka, lebo Rytmus nevie ani spievať ani mať dobrú hudbu. Jasmina podobne, ničím nezaujímavá žena. Ďalej určite Plačková, Kucherenko, zbytočne umelé baby a hlavne netvory s tými moc prepichanými perami. Neznášam osoby s prepichanými perami a rôzne instagramové štetky, čo je každá fotka prdel alebo kozy. A aj jedna moja "frajerka", s ktorou som sa nakoniec ani nestretol sa mi zhnusila, lebo si našla pracháča a hlavne sa mi celá znechutila, že si dala aj ona pery také, ako keby vybozkávala včelý úľ. Je to nechutné, čímďalej ako som starší, mi tým viac vadia také ženy, čo si dajú napichať pery. Ja to neuznávam ani na tom nič pekné nevidím, mne tie baby pripadajú ako netvory už.
Sajfa, Rytmus s tou jeho ženou, Bitčan, Puškárová, potom tí top slovenskí influencerií tá stará rašpla Zemanová(z oľano), Saková a po novom aj tá ďalšia Dolinková. Kým sa nepridala do strany len aby bola ministerka zdravotníctva čo z nej Pelle aj urobí(ďalšia čo urobí dobre niečo tak pre doktorov a na zdr. sestry a ďalší personál nebude čas) + tej ženskej nejde nič dobré už teraz z očí to podľa mňa Pelle posral. + Raši to je tiež taký no a politikov by sa veľa našlo aj v koalícií tak opozícií
@lela96@30 Sajfu som ani ja dlhé roky nemusela... presne povedané fakt som ho nezniesla.... ale v posledom čase mi príde, že sa nejak unormálnil, ale stále je to on.... čiže mi už tak nevadí
@priekala@29 ked pises nejaky koment verejne.. skus ho predtym, ako ho potvrdis po sebe precitat este raz a nedopisuj do neho ale vyskrtni aspon kazde tretie idealne aj kazde druhe slovo...
ver mi, budes blizsie na ceste za stastnejsim a uspesnejsim zivotom..
Rytmus, Alagič, Plačkova s mužom, ktory je ako Rytmus z Wishu, Voštinar, Marcin, Kraus, Fialova, Hanzelova, Kuly, ten z spevak z Gladiatoru, Smatanova, Drobova, Hospodarova, Sosova a ten zubaty z telerana, Mirgova, Horvathova, Erik Tomáš, Blaha, Šalkova, Pelegrini, Fico, Harabin, Kotleba asi všetci zo smeru, Morova, Slavik, Sklovska, Kramar, Cibulkova a Rozboril, mi tiez trochu idu na nervy, a ten Mečiar zo sprav z Jojky, potom niektori starší herci a herecky a ďalšie pseudocelebrity, no veľa ich je
Sakova nie Šalkova A ten spevák z Gladiatoru je Miko Hladký a ešte trochu mi je nesympaticka aj Pociskova a viac mi je nesympaticka jej manžel Tuma a takto by som mohla pokračovať, vyznievam ako poriadny hejter
@johnysheek@45 normálne som odpovedal na fórum, a keď sa mi také gambaté ženy nepáčia, tak snáď môžem mať na to právo. To sa mi musí všetko ľúbiť. Tak mne sa každá neľúbi, tiež mám kritériá na výber ako by mala vyzerať.
@passerine@53 viem, ze to tak nevyzera ale najde sa dost aj tych co mi su sympaticki
Napr. aj z tych vyssie spomenutych. Sajfu mam celkom rada, aj ked niekedy ide cez ciaru, ale zase natolko ho nesledujem aby mi zacal lezat v zaludku. Proti Bicanovi nemam nic. Mojsejovci, tych mam rada lebo vedia pobavit Dangla mam rada, lebo som pozerala Sos a tam bol skvely. Aj Kemku mam rada, uplne mi sedi jeho humor. Ku Andrasymu mam neutralny postoj, nakolko Aj mudry schybi som pozerala a to aky je clovek v sukromi neriesim.
Dalej mam velmi rada Adelu, vsetkych co boli v Sos a v Profesionaloch. To bol najlepsi slovensky serial. Potom mam rada aj Katku Knechtovu, Taslera, Kuka a dokonca aj toho tepleho youtubera Slaytinu. A Zaborsku beriem v pohode, raz som jej aj pomohla s nakupom
Potom su ti, co ich beriem neutralne, resp. nemam nic proti, alebo ich tolerujem,napr. Kobielsky, Kolenik, Mastalir, Pauhofova, Junior a Marcel, Vera Wisterova, Nikodym, Muller, Noga, Maiga, Kucherenko, Caputova, Sulik...
Ale napadli mi dalsi co su mi nesympaticki Benova, Puskarova, Twins, Simona Salatova, Judyniova a Skrucany, to su taka trapna dvojka
A uz asi koncim
@johnysheek@41 je to z mojho pohladu hrozne neprijemny clovek, uplne ma odradil svojim postojom a "nazormi" pred poslednymi volbami v rozhovoroch v tyzdni. A mal este aj velku aferu na Facebooku, kde niekomu hnusne nadaval a prejavil sa ako uplny primitiv. Ale uz si nepamatam o co islo.
Co najhorší? Až tak? Ja som Mafstory neprišla na chuť.
@luc.ka@55 niee, cosiii, len trosku
A este Rolins, Mazikova a Gizka ale tak oni dve sú dôchodkyne, to sa tak nebere
A mam rada aj z Kredencu všetkých a uz staci
@dezolat@10 tiez som nahodoul nasiel lebo som o tom pocul, chybal mi tam nejaky hype maxihra v dnesnej dobe vyzera uz ako nejaka vykopavka ale vtedy to bolo cool, moj problem bol, ze pevna linka bola v inej miestnosti ako telka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Zatial takto, ale urcite si na niekoho este spomeniem.
a z nepolitikov vlastne neviem celkom iritujuca je Alex Wortex, inak nemusím kadejaké štetule, čo sa živia predajom kolagénu na ig ale tie vlastne nesledujem a jediná, ktorú poznám po mene je Plackova, takže ma zas až tak neštvú
neviem, ťažko povedať, keďže kontent, ktorý konzumujem si vyberám sama, z entertainmentu to nebude nikto - kto ma štve alebo nebaví, toho nesledujem. takže najviac asi len tí politici.
@11 politici su samostatna kategoria ?
A Morovu tiez az tak nemusim, ale ako herecka je dobra podla mna.
Bican
a asi sto dalsich
cim/preco ti vadi?
ver mi, budes blizsie na ceste za stastnejsim a uspesnejsim zivotom..
Atila, Majk Spirit, ten co moderuje dobre vediet, Merciak
Napr. aj z tych vyssie spomenutych. Sajfu mam celkom rada, aj ked niekedy ide cez ciaru, ale zase natolko ho nesledujem aby mi zacal lezat v zaludku. Proti Bicanovi nemam nic. Mojsejovci, tych mam rada lebo vedia pobavit Dangla mam rada, lebo som pozerala Sos a tam bol skvely. Aj Kemku mam rada, uplne mi sedi jeho humor. Ku Andrasymu mam neutralny postoj, nakolko Aj mudry schybi som pozerala a to aky je clovek v sukromi neriesim.
Dalej mam velmi rada Adelu, vsetkych co boli v Sos a v Profesionaloch. To bol najlepsi slovensky serial. Potom mam rada aj Katku Knechtovu, Taslera, Kuka a dokonca aj toho tepleho youtubera Slaytinu. A Zaborsku beriem v pohode, raz som jej aj pomohla s nakupom
Potom su ti, co ich beriem neutralne, resp. nemam nic proti, alebo ich tolerujem,napr. Kobielsky, Kolenik, Mastalir, Pauhofova, Junior a Marcel, Vera Wisterova, Nikodym, Muller, Noga, Maiga, Kucherenko, Caputova, Sulik...
Ale napadli mi dalsi co su mi nesympaticki Benova, Puskarova, Twins, Simona Salatova, Judyniova a Skrucany, to su taka trapna dvojka
A uz asi koncim
Tuma, Fasiang, Rene Placko
@luc.ka @55 niee, cosiii, len trosku
A este Rolins, Mazikova a Gizka ale tak oni dve sú dôchodkyne, to sa tak nebere
A mam rada aj z Kredencu všetkých a uz staci