@krutafunebracka od človeka ktorý nepije automaicky čakám že toho o alkohole príliš nevie no nie? Iste že ožierať sa je primitívne najmä ak to niekto robí pre formu, ale človek sa ožerie aj zo zúfalstva alebo zo smútku, niekedy človek potrebuje odreagovať sa, proste ďalšia nevinná anketka...peace
@krutafunebracka že prečo? Hmm tak ako profesionálny fotbalista dá zo vzdialenosti 100 metrov 11 gólov do bránky so zaviazanými očami a práve obyčajný občan ktorý sa nikdy fotbalu nevenoval dá za ten istý čas max. 2 góly, to sa mi zdá ako bežný model situácie ktorý platí takmer pri všetkom, smozrejme česť výnimkám.Peace.
síce je to podelenie alkoholu trošku divné ale tak, pochopila som. pijem veľa vecí, najradšej Gin a tonic a tak ... nechcem hovoriť čo všetko pijem. nepripadá mi to ako niečo, čím sa má človek chváliť alebo o tom nejako veľa hovoriť.
divne moznosti to akoze mozeme iba tie znacky co su v moznostiach ??? lebo ja npr. teraz pijem jednota vodku alebo ovocne liehoviny su pivo sampanske ???? to som nevedel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
btw:pivo je najvacsi hnus aky kedy bol vynajdeny
chmeľ sa začal pridávať až v poslednom storočí a jeho prvotným účelom bola konzervácia piva, aby sa nekazilo pri preprave
ale keď nieje, postačí aj vodka
(A načo sú tam aj značky napríklad tej vodky.)
o tom, že je pivo z jačmeňa vie asi každý (teda okrem teba) a to tom chmeli mám z prednášok z biotechnológie
ale predtym, ako som sa rozhodla nepit, to bola vodka a fernet
btw. zakladala som o tomto anketu pred par dnami staci pouzit vyhladavanie
no nikdy som o nich nepočul - teda o takomto spoločnom názve, len si myslím, že jačmeň nie je tak celkom ovocie
A inak pijem len víno a fernet, občas pivo.
no ale ja najradsej pivo vino cuco vodku