ja dobrovoľne odstupujem zo "súťaže", z predchádzajúceho kastingu venujem svoje hlasy (tuším tri, alebo štyri?) @purenarcissism , čiže ju zaraď pekne do rebríčka.
@kosmiklove uz je domiesany z toho presmyckoveho blogu,
@1 spravil si tam strasnu hrubku, ale hroznu, -hlas si daj za to,
moj inak hocikomu kto bude druhy, mozno mu to pomoze byt prvy ... nejdem konkretneho cloveka, lebo neznasam tieto hry oblubenosti, na kazdom je nieco ine zaujimave a takto cez internet ked tych ludi ani nepoznam je to nanic
@marleymt lebo má strašne zložitý nick ktorý rada zavináčikujem a lebo môj nick ej super a preto so mnou urobí rozhovor hneď po tom, ako ju spoločne ochránime pred demonicou13
a teda ked uz mam sentimentalnu naladu, tak pre mna su najdolezitejsi @zuzanne112@istsinka@purpledrug666@mayben@demoniqangel@orfea2 (v poradi, ako som ich stretol), bo s nimi som od 1. okamihu mal pocit, ze ich poznam strasne dlho a velmi dobre sa s nimi citim a kazda z nich ma cosi specificke, vdaka comu ju mam rad (verejne nenapisem, HA!). proste mojich 6 statocnych.
nie su to jedini ludia, ktorych tu mam rad, to ani zdaleka, ale casto sa s nimi stretavam aj osobne a to i u mna ci u nich a tym padom maju predsa len vysadne postavenie♥
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
@hoperpohroma , @poke a ja
ale keďže som pán, mám dva hlasy a druhý ide @antifunebracka
ber to na vedomie
A ešte dávam znova jej
Lidze, plačte, obetovala som sa!
@1 spravil si tam strasnu hrubku, ale hroznu, -hlas si daj za to,
moj inak hocikomu kto bude druhy, mozno mu to pomoze byt prvy ... nejdem konkretneho cloveka, lebo neznasam tieto hry oblubenosti, na kazdom je nieco ine zaujimave a takto cez internet ked tych ludi ani nepoznam je to nanic
@sugy1
@stenatko nemozes jej dat vsetky svoje hlasy a mala si ich 6
@matwejo ou a dakujem.... Ti traja
@purenarcissism mozes prosim skonkretizovat kde? prepac ale nie som v gramatike dobry
a ja spácham hara kiri
@elmsi jaj keby som to mohol prijat ako konpliment . Bohuzial som na to antitalent
ale ako správna žena podporím - muža
tak @antifunebracka
(@mielikki , naša pokémon diva... odpusť :/ ... )
... a naozaj nechápem ako sa tam dostal ten zakomplexovaný kus chuja
povedz mi aká je cena, potom sa rozhodnem či budem hlasovať za seba alebo nie!
@etelnair moze byt...ale to nepatri k mojmu oblubenemu druhu zabavy
Davam hlas svojmu "favoritovY" lol
(od vás si to cením moc !)
nie su to jedini ludia, ktorych tu mam rad, to ani zdaleka, ale casto sa s nimi stretavam aj osobne a to i u mna ci u nich a tym padom maju predsa len vysadne postavenie♥
@sveter uz ano
a neboj sa aj obaja moji bratia chodili na kickbox a tatko na vojne rátal varešky v kuchyni, spolu ju dáme dole
@sveter na akých bodoch?
ale zas ja ju nechcem dolu dávať, len nech sa skrotí