Napíšte svoj rebríček 15 tich uživateľov na BIRDZi ktorých ste si všimli a ktorý su podla vás vpohode tých 15 rátajte ako jedno miesto Verím, že sa nás viac zhodne a potom sa môže utvoriť
@l1me (lebo si ma označil a si kúl ) @domiki25 ( ) @micenzo (lebo je môj Srbský brat ) @nataly005 (lebo sem dáva fotky ppči jediel ) @ruderenee (lebo sa s ňou dobre tskuje odveci) @stenatko (lebo ma "porazila v šachu ) @18miki18 (lebo najprv mi zaspamoval nástenku , nadávali sme na seba ale nakoniec som zistil že je v pohode chalan) @hetfield (lebo sa rozumie do ww2) @semhamforas (dobre diskutuje)
@purenarcissism nie len preto, ja odtialto fakt len par ludi poznam a len trocha, ze som ta oznacil znamena, ze sme bud spolu niekde interagovali alebo som len ja videl nejaky tvoj komentar a proste som si ta v dobrom zapamatal, chapes
Porušujem jednorázovo svoje morálne pravidlo už nikdy nepáchnuť na tieto fóra a všetkým, ktorí ma spomenuli, ďakujem. Istotne viete aj vy, že pre mňa čo-to znamenáte
Čo sa týka môjho zoznamu, je dlhý a neviem si vybrať, pretože je na ňom momentálne strašne veľa ľudí, ktorých mám rada - a všetko sú to prevažne ľudia, čo poznám naživo a stretávam sa s nimi. A tiež by som nechcela, aby bol niekto urazený, že ho nenapíšem medzi prvými troma
@Kamen1zde (tak tuto osobku som spoznal ako 1. a dovolím si tvrdiť,že mi je ako sestra,neviem ako to vníma ona) @Mayah (výnimočne zaujímavo píše,fakt klobúk dole) @Gabushka (mladá laborantka,ktorá mi pomohla získať info o SZS TT,tiež skvelý človek a múdry tvor ) @marleymt (moja kovbojská kamarátka,dovolím si tvrdiť aj westernová parťáčka ) @1Ivanushka1 (koli nej som spoznal od Avril Lavigne pesničky ) a poslední uživatelia: @Sug1 (i keď sme obaja z TT mám neutrálny názor,možno fajn človek) a @Veroniqes (nič o nej neviem,ani o nej nemám názor,asi má rada nemčinu) a ešte jedna osobka @janehonda (veľmi dobrý človek,žiaľ málokedy ju tu vidím) tak to je moj rebríček uživatelov,nieje ich 15,pretože sa mi uz nechce písať,ale ostatních beriem asi za menej podstatních,alebo asi aj za nepodstatních
@leilla (častokrát ma zaujme jej pohľad na určitú vec; fórum)
@murcatko (mám o ňom veľmi dobrú mienku vytvorenú na základe mlživých faktov, ale stačí mi to)
@side3 (tu poruším výnimku - stretla som ju osobne myslím raz, ale je veľmi milá)
etelnair (myslím, že je nie veľmi rád zavináčovaný, ale možno mám milnú predstavu; a etelnair preto, pretože je to skrátka etelnair a príde mi v istom ohľade birdzuprospešný)
@hoperpohroma (za jej isté názory, za ktorými si stojí a to na nej obdivujem; šikovná CSS-kárka)
@willbebetter (pre to aká je, krásne píše blogy, je to úžasná kamarátka), @nessiee (krásne píše a je veľmi fajn, veľmi dobre sa s ňou kecá o čomkoľvek), @modrooka9939 (pre to aká je, úžasná kamarátka), pre to akú majú charizmu a ako píšu a aj keď ich nepoznám @purenarcissism , @eveve , @silanova , @billiejean , @vast a mnohí iní...
nechcem sa veľmi púšťať do výberu, lebo i tak niekoho zabudnem... ale vždy, keď ma niekto pobaví, tak naňho zareagujem, takže oni by tak cca mali vedieť ale takmer vždy @mielikki@etelnair@flussica@n0win0u čo koment, to perla... a príležitostne kopec ďalších.
*Ou, ale rada by som dala ešte nad rámec @midnight - a. Príde mi, že ak má čo povedať, povie to veľmi dobre a čítať jeho komentáre je mnohokrát poučné.
jednoznačne @sibbonah (lebo jej blogy sú úžasné a poznáme sa dosť dlho) potom @krvaaa lebo je úžasná a @petushiq18 lebo má dobré názory a je veľmi v pohode človek (vieš, čo myslím ^.^ Gazetto~)
óó mňa tu označili dvaja ľudia. ó óóó óóóóó ja zomriem. Ďakujem vám všetkým za prejavenú dôveru. Ďakujem, ďakujem milujem vás a veľka pre mňa znamenáte. Jupí a teraz to idem povedať celej svojej rodine a kamarátom čo som dosiahol
@ruderenee ludia budu hromadne omdlievat pri pohlade na nase zbite zadky hahaha a nastolime bdsm revoluciu! uz ziadne trapne milovania a teple slova! uz len bice a nadavky!
ale prrrrrrr.... toto musím uviesť na pravú mieru keďže je celkom vtipné že hentaké volačo o mne napíše niekto.... kto je schopný mi o 17:00 poslať správu, že nejde na pivo lebo je ešte zo včerajšku opitý a teda @tommyhot nie je kompetentný aby ma hodnotil v tomto smere ty božie oko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
194 komentov
niektorých som trepol len tak, pozeral som TS, napríklad takú hoperpohromu nepoznám ale má perfektné CSS -ká a ostatné veci
10 zatiaľ stačí .. 5 ešte nájdem niekde
@poke ďakujem maličký
a moje? hm
@nessie @octoberbutterfly @unspoken @husky @poke @stenatko @eveve @blueffect @horsiq @matwejo @antifunebracka @lochnessko @side3 @ladyfox
a tým, ktorých mám rada len pre blogy, tým som fanúšik a toho je kopa, nejdem to sem písať
@blackrisq jaj len preto :/
a navyše som prekvapená!
a ešte @flussica - páčia sa mi komenty vo fórach
Neviem či sú to moji najobľúbenejší užívatelia len sú mi sympatickí
@purenarcissism tak vies no
viac ma momentálne nenapadne...ale všetci ste super!
@smartboy ďakujeem
@purenarcissism a @billiejean ďakovala
Čo sa týka môjho zoznamu, je dlhý a neviem si vybrať, pretože je na ňom momentálne strašne veľa ľudí, ktorých mám rada - a všetko sú to prevažne ľudia, čo poznám naživo a stretávam sa s nimi. A tiež by som nechcela, aby bol niekto urazený, že ho nenapíšem medzi prvými troma
Zámerne sa pokúsim vyhnúť ľuďom, ktorých poznám osobne alebo ich považujem za priateľov, pretože by som mohla byť ovplyvnená ..
@ouch (nesmierne ma prekvapila jej vyzretosť na svoj vek)
@anzu (živým dôkazom toho, že seriózny a múdry človek nemusí byť "suchár")
@adsy (je strašne mysteriózny
@leilla (častokrát ma zaujme jej pohľad na určitú vec; fórum)
@murcatko (mám o ňom veľmi dobrú mienku vytvorenú na základe mlživých faktov, ale stačí mi to)
@side3 (tu poruším výnimku - stretla som ju osobne myslím raz, ale je veľmi milá)
etelnair (myslím, že je nie veľmi rád zavináčovaný, ale možno mám milnú predstavu; a etelnair preto, pretože je to skrátka etelnair a príde mi v istom ohľade birdzuprospešný)
@hoperpohroma (za jej isté názory, za ktorými si stojí a to na nej obdivujem; šikovná CSS-kárka)
@mcvpn ()
@lawey (no dobre, spomenula som si na to, aké super GIF-y pozná - to treba oceniť, mala by za to podľa mňa byť nominovaná aj na titul)
@soraya (;tiež porušujem pravidlo o osobnom kontakte, ale myslím, že pre jej priateľskosť a nekonvečnú dobrotu ju nemôžem opomenúť)
@lubobs (pôsobí na mňa hodne inteligentne)
@cjubou (pôsobí na mňa podobne, ako Lubobs
@sakul (pretože vždy mi jeho fotka zlepší deň a tak, ako vyzerá, sa aj správa a to mi príde sympatické)
@flyleaf (pretože je obyčajne neobyčajná)
A určite by sa našli viacerí, ale... môžem sa vyhovoriť na nedostatok požadovaných miest ?
@kosmiklove mi pomohol s webkou a je milý
@jin15 , @kawanabe je môj braček, toho proste
@kevin kedysi mi veeeeľmi pomohol
@velkapohroma aj ona a naše hranie WoWka
a najnovšie k nim pribudol @depropex
inak sa mi ešte celkom fajn zdajú @poke @l4ky @sugy1 @alroune a tak
@majo16 @nietimekki @riskozvychodu @hoperpohroma @petushiq18
snáď som nezabudla nikoho
sú tu asi až 4
aa nepovedala by som, že vystihneš zrovna toto
@trubkos @l1me @sturmer @majo16 @semhamforas @micenzo @anniedecadence @momoglamorous @lawey @side3
nechcem sa veľmi púšťať do výberu, lebo i tak niekoho zabudnem... ale vždy, keď ma niekto pobaví, tak naňho zareagujem, takže oni by tak cca mali vedieť ale takmer vždy @mielikki @etelnair @flussica @n0win0u čo koment, to perla... a príležitostne kopec ďalších.
o tých inak sympatických radšej pomlčím
@danio ale lepšie kecať naživo než cez chat alebo tak
@elizabethskellington
@evanna aj keď je mi luto že sem nechodí
@filus -kedysi som s ním viedla fajn rozhovory teraz si ani na seba nespomenieme.
@mescudi -ktorého som zbožňovala ale zničoho nič je preč :´(
@narazuvzdornaa -väčšinou ma pobaví jej stav
@angel... pretože s ňou mám dačo spoločné a navyše nádherne kreslí
@1smajlik13 a ďalšie skvelé kresby
@kosmiklove pretože bez neho by som bola vymletá čo sa týka webky-
@sasha777 ktorá sem tiež už nechodí ale spolužiačka fajnová
hmm to by bolo asi tak všetko pár mi ich chýba no ale neva
ďakujem však aj tým, ktorým som tŕňom v oku, že ma dennodene kameňujú a bičujú.........
ja ich milujem, ich ranami sa čistí moja duša, ktorá bola tak skazená....
verím, že raz sa rozjasní a najdeme spoločnú reč.....
filip
demonov si nechcem pohnevat
Ale tak celkovo čo mám rád:
@n0win0u lebo rum
@h8u lebo ju ľúbim
@kachie lebo ju milujem
@transplantovana lebo Soňa je super! (a madona!)
@xhtml lebo atari
a já neviem, šak veľa ich je!
@delegatka = ona vie prečo
@purenarcisissm = lebo sa vo vkuse na ženy zhodneme
@forte = lebo mi je názormi sympatická
@billijean = lebo vie skvele písať
@krrutafunebracka = tu netreba komentár...lebo je/bola proste super
@zajkousko = takisto názory..
@wicki = proste lebo
@rabbitko9 = lebo bol skvelý
@poke = lebo je vtipný
@goth111 = tak celkovo
@horepohroma = lebo je rozumná a v mnohých veciach sa z hhodneme
@agrobrat = lebo má nervydrásajuci Megane Scenic
@tomias = lebo.. rodné mesto
@kurtovka1 = lebo je to proste moja naj naj naj naj priateľka a spriaznená dušička
TROSENO NINJYS
nestravene arasidy
@darkkizz lebo axe a a z rodneho mesta ,ktoru este nepoznam osobne (mozno)
@topanocka lebo ona mi ukazala aj inu,lepsiu cestu..
@tasha5 lebo trencin a zda sa fest v pohode baba :l
@ruderenee lebo punks and Oi united
@wicki lebo pomaly ale isto vdaka foram zistujem kto to je
@pretozenemozem lebo sa mi s nou dobre pise,ale to aj so @all s ktorymi si pisem
@leiladrumnbass lebo mi narusila sukromie ale pohoda
@godeye leboo
@gabushka @vierda25 atd..
teraz môžem ísť v klude vomitovať, púštať do toho Disgorge a smiať sa
@darkizz ďakujem, len sa musíš naučiť písať môj nick!
to je asi všeto
@mix To isté.
@madiska Lebo má podobné názory ako ja.
@morticcia Lebo ju mám rada.
@darkkizz Lebo
@n0win0u Lebo sa vždy zasmejem
@barky Lebo mi príde, že počúva skoro to isté.
@l1me Lebo je v pohode.
@mielikki Kvôli sarkazmu.
@schizoofrenik Lebo jeho blogy boli perfe-tné.
@hypocrit
@tomias Niekto z rovnakého mesta,ako ja
dakujem
a kto ma prekvapil @barky že ďakujem taky
@morticcia Viem A teraz čakať 3 mesiace, kým sa znova uvidíme Ale mám taký pocit,že na Silvestra budem niekde poblízku
@veroniques @majo16 ďakujem
@ladyfox @ena233 @mielikki @veroniques
@purenarcissism @delegatka @tooniickaaa @elmsi
@sugy1 @n0win0u
@flussica - ju jedinú som zo spominaných, som videla aj naživo a ostatných by som raz rada stretla
tých, čo poznám naživo, som sem schválne nepísala
@darkkizz sorry, kľudne kaz môj nick koľko chceš, ja tiež neviem čítať (viď @114 )
@matwejo
@antifunebracka
@poke
@greenbunny
@mielikki
@barky
@poms
@filipenzo
@zajkousko
zatiaľ len toľko.
lebo títo sú kúl a/alebo pekní a/alebo píšu dobré/vtipné blogy/komenty, majú dobré/vtipné/mnepodobné názory etc...
@darkkizz @acvd43xa7w
@side3 to ma milo prekvapilo, ďakujem
@majo16 lebo sa milujeme a je to moj slovensky brat a milenec
@ruderenee lebo si ju idem vziat,a coskoro sa budeme bicikovat
@strangelady lebo sme zalozili spolok intergroundu a tri dni ma ignoruje!
@veroniques lebo ma oznacila a dakujem jej!
@l1me lebo
@semhamforas lebo ma dobre nazory,kluk usaty!
a este asi dvaja traja dalsi len neviem ich nick kto si to ma pamatat...
a dalsia patica ludi ktora sem uz nechodi,tak ich necham odpocivat..RIP
to som naschval,aby som dostal vacsi pridel bicikovania a aby mi bolo zavidene! zavidte mi!
Inak @nietimekki @majo16 @xinax @mikki3012 @wordsarejustdropsofrain a @hoperpohroma
@kosmiklove
@strangelady moja mala
@side3
@kissmeplease bojovnica
@matwejo kvoli tomu vyprasku kartickami
@antifunebracka on vie preco
@chidori naj a naj sestre sveta (special)
a mnoho dalsich ktori .........oni vedia
@alroune
@denisska @tomas @socomplicated @tomtoylc @uggla @antifunebracka @delegatka @octoberbutterfly @nenaadamsova @agatha13 @mia246 @johnysheek @kurtka
jej ďakujem si zlatá
ty klamár
@tooniickaaa ďakujem pekne si zlatá
Ocitol, pretože som mala dojem takého dojmu dobrého.
Lebo prázdna vyjadruje priestor pre fantáziu - môžeš si domyslieť, čo by si tam chcel vidieť.
jujky
ale to je alibistické, trošku, nie?
To je poriadne alibistické!