Bolo to niečo v tom zmysle že ujo povedal totálne odveci odpoveď a následne že on má na to školu a že je študovaný,a potom to dávali po každej jeho odpovedi Nepamätám sa už presne
Riadne lolá.Mne osobne sa ešte páčilo,keď sa mladého cigáňa pýtali "Prečo je obchodom s bielym mäsom trestný keď odborníci odporúčajú jesť biele mäso ako súčasť zdravej výživy"
viem ze Adrassy raz spominal ze jeho oblubena je : "Ktora krajina sa nazyva krajnou vychadzajuceho slnka ?" A jedna ciganka odpovedala "To su ti co maju oci ako ryzu ne?" ale to bolo davno, to s tym otcom a matkou je tiez dobre, alebo ta ciganka co vysvetlovala odkial tie odpoveda berie, tym ze citala Angeliku alebo ten madar, co ked sa pytali aky je to pravy uhol, povedal ze uhlom uz doma nekuria, vela toho je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
- Škorec je vtak a obdlžnik je trojuholnik.
keď som to videl, tak som sa asi ďalšich 20 minut z toho smial
ja nwm nieco take tam splietal ja som nemohla
odpoved USU
-ach ja neviem, ja si už nepamätám ani tie po A...
"Vo vesmíre sú mimošťanci"
"Cigáňom to je jedno,oni zežerú aj psa"
ale mne sa este lubilo:
Aky je rozdiel medzi ostrym a tupym uhlom?
-> no ja neviem, my uz plynom kurime..
ale toto si musite pustit!
-Tak to fakt neviem... Čo bol homosexuál?
- Aký je rozdiel medzi štvorcom a obdĺžnikom?
- Škorec je vták a obdĺžnik je trojuholník.
Alebo v ktorej skupine spieva Jožo Ráž: Ebola?