síce ma svrbeli prsty, lebo mám stále nutkanie vyznávať svoju nehynúcu lásku ku chlapcom, čo sú sami, stratení a keď spadnú, tak sa zdvihnú.. a ešte sa zobúdzajú sami, ale prežijú deň. takže pozdravujem zoči voči ale moja reč je len jedna
a inak som minulý týždeň asi po roku a pol videla zónu a akurát som sa tak uistila, že ma už vôbec neberú..
a inak zo slovenských HTčko, anonym kids a začiatok konca.
dramatikz a moja reč nemôžem nazývať HUDOBNÁ skupina a na 1. mieste sú pre mňa momentálne určite IneKafe♥ na 2. The Paranoid / Plus Mínus na 3. Smola a Hrušky / Zoči Voči a na 4. Zóna A ♥♥♥
mam velmi rad, ked ludia spravia anketu a najebu tam len moznosti, ktore poznaju - a pritom sa ich vedomosti v danej oblastni daju smelo porovnat s husou, ktora sa nerozumie do piva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
a inak som minulý týždeň asi po roku a pol videla zónu a akurát som sa tak uistila, že ma už vôbec neberú..
a inak zo slovenských HTčko, anonym kids a začiatok konca.
čojaviem...a tak Elán
a Vetroplach,PPE,The Uniques,Noisecut,
a inak Komajota, Horská Chata, The Paranoid, Smola a Hrušky, Alone, Forma, ..
aešte kapelky kamarátov - LostInMind, Crabslide, Rock Reunion
ano bola som naozaj kvalitne jebnuta
ale ked soc....ono to je TAK hrozne ZLE ja sa tak hanbim
len vies v noci ked sa snazim spat ma to obcas napadne a potom sa velmi snazim zomriet
ja sa asi idem zabit s tymto nedokazem zit
tak poviem, že Slepé črevo