ja vieem, ja viem...ten moj je nezvycajny, ale temu som nezalozil s umyslom pocuvat chvalospevy ohladom mojho krasne originalneho nicku (to len tak aby som nevyzeral nejak narcisticky...)
a ten môj je tiež dosť dobrý... viete, ono to má aj hlbší zmysel. lebo
mliečka Korova,to bol taký plac mlieko-plus. predávali tam mlieko plus niečo k nemu. nebol zákon, že by nemohli pichnúť do starého dobrého moloka niečo z tých stvarov..., z ktorých ste dostali chorošnú štvrťhodinku, keď v ľavej zadnej velebíte Boga s jeho anjelmi a svätými a v mozgovici sa vám rozprskuje ohňostroj.
inak som sa nechala inšpirovať knihou Mechanický pomaranč
no asi ma najviac z tychto dostal ten saso pocmarany a kilo muky kamos si vzdy, ked sme hrali CS, daval take, ze potrubie, ulica, lopata a tak, jeden na nasom skolskom fore ma ze splachovacimechanizmus a druhy ZeleneLietadlo, tak to je uz fakt haluska
66. Greenhorn- rozmyslal som o tom, ale nechcem vyzerat namyslene, vies...ozaj, zacinam mat pocit ze ma nemas rad...teda, nechcem od teba, aby si ma mal rad, ide skor o taky opak vyznamu spojenia mat rad...ale...toe jedno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
a mezomus aj tak neviete co to znamena
nick tusim ze na birdzi nieje ale
SAKHEJ
mna dostalo toto : CHDPCTKKT (kreativita až to bolíí)
jedna moja kamoška mala nick že ASSPSRM
inak muchaZucha
a ten môj je tiež dosť dobrý... viete, ono to má aj hlbší zmysel. lebo
mliečka Korova,to bol taký plac mlieko-plus. predávali tam mlieko plus niečo k nemu. nebol zákon, že by nemohli pichnúť do starého dobrého moloka niečo z tých stvarov..., z ktorých ste dostali chorošnú štvrťhodinku, keď v ľavej zadnej velebíte Boga s jeho anjelmi a svätými a v mozgovici sa vám rozprskuje ohňostroj.
inak som sa nechala inšpirovať knihou Mechanický pomaranč
najviac sa mi lubilo ked mi kamos povedal ze xsichtostoporsexor
raz som na azete videla ze sexy_prdelka xaxa z toho som nemohla..
niesommrtvy..aj totok
a katuskamrkva