tak je toho veľa ale medzi moje najoblúbenejšie patrí keď sa bratranec na bicykli vy*ebal do otvorenej žumpy v Majcichove ... situácia okolia bola na nezaplatenie ... 2 chlapi na motorke sa hurónsky smiali, kamionista to takmer natrepal do takého veľkého kamena ... bol v protismere ... a stačilo pár metrov by to doň natrepal autobus , kde vodič a cestujúci boli nalepený na okne a brutálne sa smiali ... hlavne keď vyšiel kakaový ako brazílska čokoláda no naj, človek v takej cvhíli lutuje, že nemá videokameru
mno takze boli sme s volejbalovym timom na celoslovenskom kole a ubytovali nas na intraku. vecer sa zhaslo, niektori isli spat, niektori este trochu masturbovat. chvilu ticho, ozyva sa len mlaskanie predkoziek, ked tu zrazu kamos zahlasi: "kurna ja som sa spravil pred minutou a az teraz som si to vsimol!" no konec☺
@monicqa15 dochádzajú ti argumenty? tu s tým na nikoho nezapôsobíš, s takýmito cigánskymi nadávkami, ty trúba.......si čo myslíš, že keď máš 15, že sa ťa niekto zlakne alebo čo, no možno akurát tej tvojej fotky (zlaté pravidlo internetu - nikdy nevieš, kto sedí za počítačom/notebookom/tabletom atď, čiže je celkom možné že si dáky troll, ktorý len provokuje) amen.
@monicqa15 tak, aby som sa aj ja zapojila, keď si sa už naviezla do všetkých, tak prosím, kľudne aj do mňa....čiže 1. krása je subjektívna, čiže nadávať @flagrantine do škaredých je veľmi ale veľmi plytké, 2. keďže sa každému páči niečo iné, gratulujem, že tebe sa tvoja profilovka moc páči, no nemusíš na ňu až tak upozorňovať, vieš, niektorí z nás nemajú potrebu sa pozerať na tvoje našpúlené pery a gaťky a tričko, ktoré nosí moja 11ročná sestra....a takisto nikto nie je zvedavý na tvoje nadávky....prosím ťa, uvedom sa a buď nereaguj na podobných debilkov, čo si s teba robia krutú srandu, alebo jednoducho zakladaj diskusie bez dodatkov pá pá
oh, toto je také typické... provokácia, provokácia, provokácia.. ale keď sa to potom viacrým užívateľom od zakladateľky vráti, tak to je už zle, šťeňa drzé, ako si to len mohla dovoliť? ...
@57 , @flagrantine Každý ma na to svoj vlastný názor aj keď si myslím že to že tu začanala nadávať nebolo slušné a určite nie rozumné zase na druhej strane nemôžeš obraňovať ľudí ktorý si z nej začali uťahovať a komentovali jej profilovku (ktorú jednoducho stačí ignorovať ak ta profilovka nevadí jej prečo vadí ostatným) keďže každému sa páči niečo iné ona z toho vyrastie ale neviem či aj ostatný vyrastú z toho že vždy keď vidia čo len detail ktorý im trochu prekáža začnú človeka hneď odsudzovať ! No a dajte teraz do mňa ukameňujte ma tu ak si potrebujete vyriešiť ďalšie komplexy !
@monicqa15 Nechcem byť k tebe krutý ale tiež to preháňaš skús riešiť veci z chladnou hlavou takže na tvojom mieste by som z tej fotky odstránil ten text. Bud to urobíš ty alebo @admin tiež si myslím že by ti nebolo príjemne keby ti niekto vyskakoval do rodiny a nadával ukážeš tím iba hnev a nevyspelosť Úsmev dokáže niekedy viac nasrať ako slová alebo skutky
@lado212 ja nikoho neobhajujem a keď teba baví že do teba skáče nejaká soplanda ktorú baví provokovať, tak prosím - aj tak ste všetci akurát tak internetoví bojovníci
@flagrantine už aj mňa presvedčila o tom že je to ešte nevyspelé decko ktoré ktoré si potrebuje na niekoho ponadávať lebo život je taký nespravodliví a zrejme jej tak hovoria aj doma potom sa to odrazí všade.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
a NEZMENIM si profilovku ta neplytvajte komentmi ked neviete pisat k veci
daj si tu profilovku do vaginy uz !
v kazdom fore ju dakto komentuje tak som dopredu dala na vedomie ze het si ju nedam a keby aj neviem o co mi islo, teba co do toho
a ešte toto
@vewe ked je sprostá tak ju nechaj
chod mudrovat pred kamaratov nie na internet zbohom
a tu mas ten usmev ale mna akosi nudi, ja tu nechodim sa na druhych usmievat
veľa ľuďom sa to síce nezdá smiešne, ale asi nemajú zmysel pre humor