@Iwuanka ja bývam v Čachticiach a myslím že cez deň to na hrade až také strašidelné nie je skôr v noci teda ja som tam bola vnoci len raz s partiou a to som sa nebála lebo nás bolo viac ale keby som tam mala ísť sama no neviem
inak mne príde dosť stašidelný aj taký Oravský hrad...
milá moja??? ty si z kade? no a to sú už Továrniky btw. ale tak asi je to to akurát , že hento je oveľa horšie ako smetisko ale nechápem ..čo si myslela tým , že teraz je to už celkom ináč
Podľa mňa je to jednoznačne vodná nádrž Ružin... mám tam chatu ...tý ktorý tám bud bývajú alebo dlhšie chatária mi už o tomto mieste povedali hocijaké historky a príhody.No ked som zažil aj ja raz chladnejši vánok a nejakú halucináciu ,alebo divné zvuky z oného krovia,či kroky v tesnej blízkosti a pritom okolí nikto pri mne nestál len tma ...nebolo mi to všetko jedno ...ver te alebo nie ...to miesto ma dosť veľa tajomstiev a aj príbehov utopených,nehôd,stratených a tajomstvo dediny Košické Hámre ...s ktorej mi pochádzala polka môjho rodokmeňa ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
inak mne príde dosť stašidelný aj taký Oravský hrad...
Najma tie rozľahlé, prázdne, studené, tmavé, ... a také sú všetky.