Najtemnejšia vec vašej mysle, ktorú by ste urobili, ak by ste neboli za ňu potrestaní, ale odmenení čímkoľvek si prajete:
Prosím nehrať sa na svätcov a svätice, teda ... prosím vás, Svätci a Svätice, v titulke ide o hlavnú postavu v bližšie nešpecifikovanom sci-fi románe, ČO by asi tak mohla urobiť tá potvora, ten potvor?!? Ale žiadne mäkkošiny, prosím, uveďte aj odmenu. Dík
Často mi napadá, že ak by som bola za to naozaj nepotrestaná, tak nájdem frajerku môjho bývalého a oskalpujem ju (má strašne dlhé vlasy A keby som bola zato ešte odmenená, no tak nemám problém
(A nie preto, že s ním chodí, ale preto lebo je to beštia, ktorá sa vyžíva keď niekto trpí a vysmieva sa z toho.)
- nikto na Planéte Fuj Furt Fun Fuck by nemohol realizovať suisájd, pravidelne by všetci, podobne ako teraz v našich MatovičOvciach chodili do "volebnej miestnosti", vyžrebovali by si číslo od jedna do desať, v tomto počte by ľudia, ktorých žrebujúci/a nenávidí, neznáša úplne najviac maximálne celkom, dostali možnosť ovládať telo nešťastníka/čky a robiť si s ním, čo sa im len zachce, všetko vysielané online s detailami všetkého možného druhu, možnosť pre origo majiteľa teľa tela zamdlieť, zaspať, otupiť si akýkoľvek zmysel vylúčená!
najčastejšie sú to staršie pani možno už na dôchodku ktoré sú z ničoho nič nepríjemné a drzé bez dôvodu, pri čom ja sa s nimi rozprávam normálne a milo .. v tom momente mam chuť vyhrnut si rukávy a prijebat im na ten sprostý ksich a zasmiať sa " tu máš ty pi*a sprostá keď si jebnuta " ... ono keby mi ľudia videli do hlavy v takých situáciách dosť by sa zabavili nad všeličim akože ono je aj škoda že spoločensky je niečo také neprijateľné lebo niektori ľudia sú tak na facku že to nie je až možné
vlastne som si uvedomil že len veľmi málo starších žien je mi sympatických správaním
Mám strašnú chuť nakopať do riti moju babku, za to ako sa chová, aká je falošná a ako každého ohovára a potom sa v kostole tvári jak najväčšia svatica.
@11 súhlasím, staršie ženy sú niektoré nehorázne kravy, vôbec nevedia čo to je úcta a rešpekt k ostatným ľuďom
Dost hlupe forum mi to pride, vymyslat, co zle by sa dalo spravit. Taktiez nerobit nieco zle len preto, ze za to budem potrestany, mi pride dost nezrele.
@ucitelka
presne to isté....tie reči kto je z akej rodiny, komu rodičia koľko majetku dali a kto je s holou riťou, kto je neznaboh, ktorá sa prespala....mám pocit, že cestujem, ale v čase do stredoveku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
(A nie preto, že s ním chodí, ale preto lebo je to beštia, ktorá sa vyžíva keď niekto trpí a vysmieva sa z toho.)
vlastne som si uvedomil že len veľmi málo starších žien je mi sympatických správaním
@11 súhlasím, staršie ženy sú niektoré nehorázne kravy, vôbec nevedia čo to je úcta a rešpekt k ostatným ľuďom
presne to isté....tie reči kto je z akej rodiny, komu rodičia koľko majetku dali a kto je s holou riťou, kto je neznaboh, ktorá sa prespala....mám pocit, že cestujem, ale v čase do stredoveku