ludia robia aj veci ktore nemaju zmysel. toto je nieco ako droga chlap vidi peknu zenu povie si ake by to s nou asi bolo aka je pri tom... ked ju dostane tak ma chut na dalsiu atd. cim viac ich dostane tym viac mu rastie chut na sex - s jedlom rastie chut.
fakt by ma zaujímalo ako je možné počas týždňa striedať jedného človeka...vlastne ako sa dá striedať akákoľvek jedna entita (aby som znel trošku vzdelane)
v sexe nie je umenie vystriedať veľa, ale byť dlhodobo s tým istým partnerom a stále dokázať vymýšľať nové veci aby neprišiel stereotyp aj v tej posteli .... na jednu noc vie byť frajer každý.
@martin093 nemyslim si ze je to hlupost ulohou samca je oplodnovat a rozmnozovat to je nas biologicky pud. kto potlaca svoje instinkty nemoze byt v zivote stastny.
@pesadilla ak si to ta zena zasluzi a presvedci ma ze naozaj stoji za to... tak prosim, ale neverim ze sa taka najde. otazka je ci monogamia neni tak trosku sebectvo a majetnictvo. imho v dnesnej spolocnosti je uz monogamia prezitok.
@bielogvardejec Zo zdravotného hľadiska je pohlavný styk mimoriadne nehygienický a predovšetkým nebezpečný, pretože prostredníctvom tohto styku dochádza k prenosu mnohých, zväčša smrteľných chorôb.
prezitok by bol ak by to robili vsetci, to ako fakt kazdy spite skym chcite, spravime si global grupak ci co ? vsak rozmyslaj rochu, niektori musia ostat rozumni nee jak v zoo kua
@relieforsaddist Niekdajší tzv. štátny majetok už dávno rozkradli, teraz rozkrádajú tzv. eurofondy. Inak by sa do vlády a parlamentu nehrnuli v húfoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ked som s niekym, tak nespim s nikym inym
no tak mozem s rukou na srdci povedat, ze v ramci hociakeho tyzdna som mala len 1 aktualneho partnera
@pesadilla ak si to ta zena zasluzi a presvedci ma ze naozaj stoji za to... tak prosim, ale neverim ze sa taka najde. otazka je ci monogamia neni tak trosku sebectvo a majetnictvo. imho v dnesnej spolocnosti je uz monogamia prezitok.
týždeň? vážne? ...