Skrátka nejaké funny spomienky, ktoré máte s deťúrencami nemusia byť vaše..
Mne sa stalo niečo celkom milé, na dovolenke v Chorvátsku minulý týždeň, keď som si sadla na chodník aby som si zaviazala šnúrky na teniskách, keď zrazu pricu
my sme raz s triedou isli do divadla a tam jedno male hroooozne plakalo v kociku.. a ja som na neho zacala robit grimasy a furt som sa na neho usmievala a hned to bolo vesele tak to sa mi zdalo take mile
..mne sa predvcerom stala taká milá vec.. Sedela som s malým 2, 5 ročným bratom na gauci a pozerali sme nejaku rozpravku a bráško sa nejak velmi hral so svojim prirodzenim, ale hovorila som si ze ho necham .. Zrazu strašný plač a rev, pozeral sa smerom dole a plakal. Až vtedy som si vsimla ze sa mu postavil a vysiel mi von žalud .Chudatko, tak plakal a buchal si po nom so slovami ,,chod naspet, chod naspet"... ..Jaj taký bol zlatý
minule sme cestovali s nejakymi mozno desatrocnymi detmi a to vam je taka haluz ze v akom svete oni žiju sme si davali hadanky a podobne.. no mile to bolo..
alebo ked som bola na vychode u znamych tak oni maju 5 deti vo veku 2-6 rokov.. to vam je haluz ked vas chce 5 malych ludi naraz a prinajlepsom len pre seba
pred 3 rokmi sme boli na dovolenke s takým asi 5 ročným dievčatkom na izbe. Už sme boli v posteli a tá malá tým detským hláskom : " Podme sa rozprávať o sexe"
šla som raz po hlavnej a tam malé dievčatko s mamičkou a kričí cez celú ulicu na mňa- jeee mami to je tá princezná
alebo s malým bratrancom... šli sme aj s jeho mamou a furt skákal po kalužiach... tak dostal takú jemnú výchovnú na zadok a začal sa smiať: mami to ale vobec nebolelo
potom kým som raz mala krátke vlasy mi jeden chlapček hovorí: ujo...?
alebo sme zasa s malým sedeli na zastávke a začal mi ukazovať kachličky na zemi: Lucka to sú krvinky?
alebo som pre neho šla do školky, všetky deti namaľovali farebné obrázky- domčeky, stromčeky atď... a potom jeden ceruzkou namaĺovaný obrázok v strede, nejaké podivné tvary a pod tým meno: Ferko H.
Tak sa ho pýtam: Ferko prosím Ťa čo si to namaľoval? a on hneď: No Lucka nevidíš? To je Brontoškorpión s nákladom
raz som išla z jedného pohrebu, mala som na sebe čierne šaty až po zem... po ulici oproti mne išlo jedno dievčatko so svojou mamou... keď ma uvidelo rozplakalo sa a začalo kričať: "Mamííí!!! Pomóc!!! Aha, to dievča je upírka! Mami poďme preč!! Prosííím mami utečme!!!!!!!! Ona nám vypije krv!!!"
ináč, o deň neskôr som sa zaregistrovala na BIRDZi, čiže nick mám takýto aj vďaka tejto udalosti
ked som mala tak 11-12 sedeli sme s kamoskou na lavicke, ked okolo nas islo asi 2 rocne dieta a zrazu spustilo na nas: "tety, tety.." a jeho mama: "to nie su tety, to su dievcatka.."
Raz som sedel v parku na lavicke konzumujuc sadu cokoladovych zajacikov a okrem toho, ze sa mi kazda druha okoloiduca smiala, ku mne nachvilu prislo aj take male dievcatko a uprene pozeralo na zajacika, ktoreho som prave drzal v ruke.. a zrazu ked som odkusol hlavu, normalne nahodilo taky smutny vyraz Potom prisla aj mamicka a odisli. Len neviem ci jej bolo luto toho zajacika, alebo toho ze som ju neponukol
Raz som nastúpila do autobusu, takého čo býva plný a zbadala som tam voľné sedadlo, tak som sa k nemu rútila a v ceste mi drzo a bez vôdzky stál nejaký hnusný fracek, čo ledva stál a ja som ho odkopla, aby som si uchmatla to sedadlo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
my sme raz s triedou isli do divadla a tam jedno male hroooozne plakalo v kociku.. a ja som na neho zacala robit grimasy a furt som sa na neho usmievala a hned to bolo vesele tak to sa mi zdalo take mile
včera keď bolo u nás dieťa známych tak dobehlo za mnou, že "Ideme sa hrať na Spidermana, ja budem Spiderman 2 a ty Spiderman 3!" _D
alebo ked som bola na vychode u znamych tak oni maju 5 deti vo veku 2-6 rokov.. to vam je haluz ked vas chce 5 malych ludi naraz a prinajlepsom len pre seba
alebo s malým bratrancom... šli sme aj s jeho mamou a furt skákal po kalužiach... tak dostal takú jemnú výchovnú na zadok a začal sa smiať: mami to ale vobec nebolelo
potom kým som raz mala krátke vlasy mi jeden chlapček hovorí: ujo...?
alebo sme zasa s malým sedeli na zastávke a začal mi ukazovať kachličky na zemi: Lucka to sú krvinky?
alebo som pre neho šla do školky, všetky deti namaľovali farebné obrázky- domčeky, stromčeky atď... a potom jeden ceruzkou namaĺovaný obrázok v strede, nejaké podivné tvary a pod tým meno: Ferko H.
Tak sa ho pýtam: Ferko prosím Ťa čo si to namaľoval? a on hneď: No Lucka nevidíš? To je Brontoškorpión s nákladom
je toho hafooo hafooo
ináč, o deň neskôr som sa zaregistrovala na BIRDZi, čiže nick mám takýto aj vďaka tejto udalosti
zelený nesúrodý fľak na bielom výkrese...
a že čo to malo byť? vraj vyhlásil že to je dinosaurus na vankúši. bystrý chlapec abstraktné dielko, myslím že uspeje..
Alebo dcéra maminho priateľa vie dobre zadeliť.. Raz sa ma spýtala či viem čo je to sex a následne mi to vysvetlila po svojom