Z mojho zivota asi nic, lebo ja sa radsej na ludi, co sa na mna pozeraju, nepozeram. Ale co ma k tejto teme OKAMZITE napadlo, je ta nova reklama na AXE - chalan sediaci pri stole v kniznici si vsimne dievcata, ktore napadne zacne robit pozy a akoze hladat svoj telefon a potom pride k nemu a prezvoni sa a bla bla bla.. To je jedna z mala dobrych Axe reklam . Paci sa Vam?
no naposledy tak pekne,že srdiečko a dnes sa na mňa usmial tak pekne o rok mladši chlapec zo školy keď som prišla na obed.Ale to sa nepočíta lebo to partilo asi stene za mnou..
no ja si nato az tak dobre napamatam ale viem ze mi chalan nieco take co ma prekvapilo povedal mojka alebo milacik.. ale to bolo zo zaciatku teraz ma to uz neprekvapuje...
Mne sa raz stala hrozne zaujímavá vec Šla som cez mesto a nejaký chalan mi strčil do rúk leták... automaticky som ho šla vyhodiť, lebo som ho ani nemala kam založiť a myslela som, že je to jeden z tých letákov, ktorých som už dostala asi tisíc. Lenže keď som sa naň pozrela, bolo tam napísané niečo v zmysle : Ahoj, veľmi si ma zaujala. V láske som zatiaľ nemal šťastie, tak ju skúšam hľadať týmto spôsobom. Veľmi rád by som Ťa spoznal... a bolo tam jeho t.č., mail a ICQ... zo zvedavosti som si ho na ICQ pridala a napísal mi, že sa mu ozvalo viacero báb z tých, ktorým dal ten leták a že zopár už aj schválilo rande. Keby som nemala priateľa, možno by zvedavosť donútila aj mňa stretnúť sa s ním. Jeho štýl bol skrátka pôsobivý
no neviem ci je to dobra odpoved na co sa pytas ale mne sa raz stalo ze som isla zo skoly a kracala som po takom dlhooooooom rovnom chodniku a pocula som zrazu ako niekto za mnou bezi najprv som si myslela ze spoluziak ale odrazu ku mne dobehol chalan a zakrical " AHOOOOOOJ " pozerala som nanho ako na debila a kracala dalej odrazu sa rozbehol naspet a o chvilku zase smerom ku mne (od chrbta) plesol ma po riti a bezal dalej ....
mne sa najviac páčilo, keď sme boli v Taliansku, išla som sa večer pozrieť na program animátorov a stáli tam traja chalani.. jeden došiel ku mne a spýtal sa otrepanú otázku "nevieš koľko je hodín ?" najlepšie bolo že tí jeho kamoši mali v rukách mobily a už to išlo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
áno, zase to vyťahujem
ja: (čumím naňho a potom) "ježiš ty si vysoký"
@33alinqo55 šak?
skuste si to prečítať po sebe... neni vám to vtipné??
@33alinqo55 prepáčte Vaša Výsosť, že som si dovolila chodiť s kamoškou po areáli Incheby bez toho aby som dostala vaše kolkované povolenie..