Zdravím, kde bych kúpel nejakú tašku na nákupy, ktorá nemá uši až 1m dlhé, takže pri nosení v ruke sa šúcha o zem a nemá kvetinkové a iné vzory "for girls" vzory a zároveň na nej nie je reklama (C&A na príklad). Diky moc.
Prepáč Filip ja len, chápeš hneď sa mi vybavilo ako blúdime po Tescu a nevieš sa rozhodnúť medzi nádobkami na jedlo a dodatočný rozhovor o tvojich životných problémoch
ale nie, hej, tá taška o ktorej hovoríš by mohla byť fajn vec-
@neviemsivybratnick ono tie tašky majú dlhé uši, lebo sa nemajú nosiť v ruke, ale na ramene. ak chceš do ruky, tak si to proste uši, pokiaľ to nevieš nikde nájsť /?)
Problem otocit tie dlhe usi na ruke tak aby to bolo kratsie. Alebo ak tam nosis napriklad nieco hranate a mensie da sa ta taska prelozit a cez usi chytit za dno. A skratit tie usi mozes aj s ihlou a nitou/sijacim strojom.
Na hipstera mas dako malo napaditosti ... mam taky pocit, ze z teba hipster nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale nie, hej, tá taška o ktorej hovoríš by mohla byť fajn vec-
» textil.nibia.sk/SK/CZ/eshop/tas...
také bežne zohnať v papierníctvach, craft shopoch, alebo @7...
naozaj mi neprídu dievčenské
Na hipstera mas dako malo napaditosti ... mam taky pocit, ze z teba hipster nebude
@matheusko Tak zatiaľ som iba na prvom stupni výučby za hipstera
práve som si objednala rovno tri aj s farbami na textil