Kasko: keby ma to zaujmalo tak sa spytam celkovo. Ja som dala na vyber tie moznosti,ked sa ti nelubi ani jedno tak sa nevyjadruj. Mixele dala dobry typ,ze ESC. Jej diky.
podla toho co potrebujem.. v poluse ma zaujimaju dokopy len 2 obchody co nikde inde nejsu ale inak tam nic moc neni..aupark mam najblizsie takze preto idem asi najradsej tam..a do avionu ked cem kuknut obchody co nejsu v auparku..to je take zamotane ale celkovo asi aupark kvoli polohe a vyberu..
Ách, vy sa máte toľko obchodov mať, ja keď si chcem kúpiť niečo normálne v normálnom obchode tak najbližšie musím ísť do Popradu ale tam tiež nemájú Boh vie čo.
Ja chodim nakupovat do Parndrofu alebo do Viedne ale v BA sa dobre nakupuje v auparku od kedy je tam postavena ta nova cast tak su tam moje oblubene obchody
Ja som bola v BA v auparku iba raz aj v avione iba raz, ale podla mna je lepsie v avione ...inak tu v KE chodievam do optimy a ked v optime nic zaujimave a za prijatelnu cenu nie je tak normalne do mesta idem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Oblecenie to je v podstate jedno Colins, alebo tesco. Si mohla dat celkovo otazku nie len z BA