Dievcata, mate s nou skusenosti? Drzalo to dobre? Potrebujem ju, kedze mam saty s volnym chrbatom a s normalnou podprsenkou by to vyzeralo otrasne.. A inac, da sa ju aj vyskusat?
@rumovapralinkac tak to ti neporadim, spolocenske saty nosim asi raz za rok aj to proti svojej voli, lebo sa mi protivia a tie jedinne co mam, su take, ze bud idem bez podprsenky, ale s obycajnou bez ramienok, lebo pod satami vidiet aj tak nie je
no neviem, ako vám, ale mne urobila v čase plesov veľkú službu je to dobrá vec, len si musíš vhodne vybrať...radšej zainvestuj a kúp si takú, ktorá sa dá nalepiť opätovne...
a tiež daj pozor na výber...ja mám prsia niečo medzi dvojkami-trojkami a dalo sa to...no moja kamarátka, ktorá ma, hnusne povedané "melóny" si to dala a v sekunde ich zbierala zo zeme...
čiže, nie je to vhodné pre každého, ale ak patríš do takej tej priemernejšej skupiny nositeliek, tak sa to dá
ja som ju mala na kamarátovej stužkovej..nejakú za 5euri z čínskeho.. a držalo to celý večer,ani som nevedela,že ju mám.. nemám zase nejaké super veľké prsia,ale také Bčka asi..a v pohode
@fleur1301 jednoducho to nikdy nie je úplne neviditeľné... a osobne mi to príde maximálne nevkusné,ak to vidieť.. silikónové ramienka proste e-e
@rumovapralinkac ak máš prsia tak do ruky,tak ani nerieš, zabheni do nejakého čínskeho shopu a máš vybavené.. proste drží to v pohode celý večer, tancovala som aj všetko..lepšie ako ísť len tak bez podprsenky,lebo no.. aj to nie je vždy estetické
Tvoj mozog reaguje presne tak ako môj. vidíš to jasne artikulované, takže tvoj mozog si tam dosadí mužský hlas a niekde podvedome ho "počuješ" je to superchoré
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a tiež daj pozor na výber...ja mám prsia niečo medzi dvojkami-trojkami a dalo sa to...no moja kamarátka, ktorá ma, hnusne povedané "melóny" si to dala a v sekunde ich zbierala zo zeme...
čiže, nie je to vhodné pre každého, ale ak patríš do takej tej priemernejšej skupiny nositeliek, tak sa to dá
ja mám silikónové a je to super vec pod šaty,top,tričká bez ramienok, holý chrbát atď atď... ja to v lete nosím často a bola to dobrá investícia.
silikónovÚ podprsenku. tak sorráč za preklep. ale smejem sa riadne
@rumovapralinkac ak máš prsia tak do ruky,tak ani nerieš, zabheni do nejakého čínskeho shopu a máš vybavené.. proste drží to v pohode celý večer, tancovala som aj všetko..lepšie ako ísť len tak bez podprsenky,lebo no.. aj to nie je vždy estetické
radšej žiadnu