Prečo toľko ľudí na Birdzi reaguje na téma vo fórach alebo v časáku, či v blogoch, totálne namyslene....alebo konzervatívne? Proste, že ten dotyčný je tu najviac na svete a všetci ostatní sú hlúpi a pýtajú sa totálne kraviny...
Kedysi som mala Birdz rada,
lebo mne je zase zle z tych veci, na ktore reagujem, preto reagujem tak, ako reagujem
a myslim si, ze su tu aj ludia, ktori sa krotia este o dost menej, cize som relativne spokojna
obdivujem ludi, co napriklad na takuto vec vedia reagovat normalne
www.birdz.sk/forum/crackovanie/127252-tema.html
to uz clovek dopredu vidi, ze je to strata casu, snazit sa tam nieco vysvetlit
Ok ale ide o fórum. tak evidenten t dievča naozaj nevie ako na to, tak sa pýta na fóre....a fórum je fórum a nie miesto, kde človek chce aby sa naňho spustila hŕby nadávok a urážok!
@trdelniiiq aj ja som zacinala s tym, ze som necrackovala. lenze nikoho som sa nepytala na fore, ona tam aj pise, ze ma dane instrukcie, len obmedzenej hlave to proste nestaci
Netreba sa nad tým pozastavovať. Zbytočne sa rozčúliš... poprípade sem ani netreba chodiť Normálny človek má určite veľa práce a skutočné problémy, čiže tu nemusí strácať čas hlúposťami
@hwinula
Pretože ľudia sú dementný, ako ja rada hovorím.
Problém je v tom, že nevedia, že fórum slúži na to, aby sa tu človek spýtal na to, čo nevie, s čím potrebuje poradiť, na názor ľudí na nejakú vec. Myslia si, že fórum je tu má to, aby si ľudia rovno odpovedali, ale aj za to ho zdrbú (onak česť výnimkám, ktorí takí nie sú).
A po ďalšie, ani za toho boha nepochopia, že pokiaľ ich niečo nezaujíma, netrápi a/alebo je to pre nich strata času, tak nech sa tým nezaoberajú vôbec. To nevedia pochopiť, takže ti píšeš vlastne zbytočne. :/
A P.S.: Čakaj nával nadávok na teba.. Mám taký pocit, že ťa aj za toto zdrbú, ale možno sa mýlim, nevidím do budúcnosti.
človek je plný jedu tak sa tu trochu ventiluje...vonku by dostal po papuli, ale tu sa ešte stane hviezdou birdzu
V každom prípade je to vina tejto generácie
jako byť konzervatívnym znamená pre človeka nejaký negatívny bod do jeho osobnej charakteristiky?
ja mám skôr dojem, že niektorí pseudobojovníci za všadeprítomný optimizmus a dobré slovo to nejak moc prežívajú. trochu odstupu by neuškodilo. je to len virtuálny priestor.
a keď je raz niekto kkt, tak neviem, prečo by som sa mala zdržať komentáru.
Niektoré otázky, fóra a reakcie sú proste úplne od veci a na to sa tým trošku inteligentnejším nedá reagovať inak. Áno sme namyslení, lenže nebuď namyslená nad niekým kto si tu trollovaním zapĺňa život, alebo sa pýta otázku, ktorú proste strčíš v rovnakom znení do googlu a máš odpoveď, alebo sa tu idú tristo krát pýtať čo majú kúpiť polovičke na narodeniny, alebo narazíš na sto komentárov pod fotkou o niekoho stehnách. Sú tu samé tupelá v tom vidím problém že sa nás tu toľko ľudí cíti namyslených. Je to proste len dôsledok toho, že niektorí jedinci načisto prestali uvažovať a premýšľať aj nad úplne triviálnymi vecami, ktoré oni samotní potrebujú.
@luc.ka nie, že je tio zlé...ale chalan jeden sa tu písal na Mlynskú dolinu, že nejaká party či čo to....a oni ho začali zdrbávať, ako keby boli všetci najväčší konzervatívci, či neuznávajú zábavu
preto tu uz ani nekomentujem fora...neoplati sa vyhovarat s individuami co si ani zdoalky nevedia predstavit pohlad na vec z mojej strany a budu si svooje...dobry postreh inac
@hwinula v ktorom NORMALNOM fore, kde su normalne otazky bolo plno nadavok? vzdy ked vidim normalne forum, uvidim tam aj diskutovat ludi v priatelskom duchu.
po tom vsetkom co vidim citam a pocujem si myslim ze clovek napise alebo spravi hocijaku blbost len aby na seba upozornil a niektory si myslia ze ked zacnu nadavat tak su velky pani na nich nikdo nema
@hwinula no tak vieš tu už majú ľudia medzi sebou aj všelijaké vzťahy a niekto dostáva urážky už len za to, že je kým je. Takže to, že ty nejakému urážaniu nechápeš neznamená že medzi dotyčnými nie je opodstatnené. Ale tak musím uznať sú tu aj ľudia, čo proste reagujú arogantne, ale tak je to aj v normálnom živote, niekto sa rozpráva s inými úctivo, iný uštipačne ,alebo si neberie pred ústa servítku, tomu nezabrániš a ani sa ti nepodarí nejakým fórom o nich urobiť akési všeobecné závery. Ak chceš vedieť odpoveď prečo sú takí treba sa pýtať priamo ich.
@hwinula zdielam tvoj nazor. v realnom zivote sa asi dost trapia, preto tu utocia na ostatnych a hraju sa na strasnych bossov. ja na forum uz radsej ani nepisem, lebo viem ako to dopadne
doba plynie dopredu a s ňou aj slováci.. v celku keď si porovnáš storočie s minulým tak to nie je len o birdze. čo sa mňa týka, vždy sa snažím odpovedať normálne na hocijakú otázku, aj keď sa mi niekedy nezdá byť celkom ok.. ale tajne dúfam, že niekto si ma vezme za príklad alebo že nedovolím tomuto svetu stratiť aj poslednú štipku úcty, aj keby som mala byť posledná :ehm:
ľudia sa podľa mňa veľmi radi nechajú unášať vzplanutím emócií a majú malú trpezlivosť. to, že sme tu akože anonymne, k tomu ešte pridáva.
a je mi ľúto, že si na svoju otázku dostala aj také isté odpovede, na ktoré si sa sťažovala :-S
ja sa považujem za normálneho a tak aj vypadajú moje reakcie ... ale je pravda, že na niektoré ,,príspevky,, na B. sa normálne zareagovať nedá ... to prenechávam na druhých
mas 2 meznosti, bud si nato zvyknes alebo sem nebudes chodit. Ani mne sa tu vela ludi nepaci ale nic neurobim. Ak sa vies hadat tak sa hadaj, ak nie tak ich ignoruj
@hwinula lebo na svete je veľa zlých a namyslených a hlúpych ľudí a väčšinou naraz v tejto kombinácií... aj ja som sa radšej chcela narodiť do praveku a pozri, som tu, nemohla som si vybrať... :/
@hwinula Tiež som sem prišla po 3 rokoch, ale ľudia sa až tak nezmenili, možno si sa zmenila ty a možno takí boli stále, len si mala šťastie na tých "lepších".
Ži a nechaj žiť-moje motto
@hwinula tiez sa schovavas za masku, si teda slaba, hlupa, alebo proste tupa?
Je tu kopa mladych, neskusenych, hlupych ludi (vacsinou deti), ktori potrebuju kopanec, aby si konecne uvedomili, kde sa stala chyba. Ten kopanec nepride, ked ti bude pisane po voli. Ked si pod fotkou budes nechavat len komentare opisujuce tvoju neskutocnu krasu a dokonalost. Nepride, ani ked sa na kazdu k*k*tinu budes pytat tu, miesto toho aby si zacala premyslat.
Zopár rokov dozadu to vyzeralo celkom ináč, pretože internet bol realtívna novota a bol oň obrovský záujem, pričom sa tam angažovala spústa inteligentných ľudí a len tak hocikto nemal prístup k internetu.
Teraz sa to otočilo, internet zovšednel, ľudia sa viac sústreďujú na reálny život a na internet chodia predovšetkým puberťáci, pre ktorých je to niečo nové a chodia si tam prevažne zanadávať, nakoľko sú to spravidla ľudia, ktorí v reálnom živote nič neznamenajú.
Toto sa týka nielen BIRDZu, ale aj ostatných stránok. Samozrejme, že takých ľudí treba brať s rezervou. Aj keď mi to tiež niekedy silne lezie na nervy.
neviem, reagujem neprijemne len na ludi, ktorym chyba zakladna logika - lebo povazuju internet za priestor, kde zrazu mozu prestat mysliet, rspkt. mozno nemysleli nikdy, to uz neviem ...
a @hwinula to co pises v @25 napriklad ja som tam napisal
"to si musis dohadovat tu?
a co spoluziaci, zurky v elame/unique atd.?"
to ti pride utocne a nadavkove?
on mi potom odpovedal, pochopil som co myslel a ako mysli a nepisal dalej nic ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
ale ne. o čom to hovorim., ja som super
dobre.som odveci. čaute.
a myslim si, ze su tu aj ludia, ktori sa krotia este o dost menej, cize som relativne spokojna
obdivujem ludi, co napriklad na takuto vec vedia reagovat normalne
www.birdz.sk/forum/crackovanie/127252-tema.html
to uz clovek dopredu vidi, ze je to strata casu, snazit sa tam nieco vysvetlit
Pretože ľudia sú dementný, ako ja rada hovorím.
Problém je v tom, že nevedia, že fórum slúži na to, aby sa tu človek spýtal na to, čo nevie, s čím potrebuje poradiť, na názor ľudí na nejakú vec. Myslia si, že fórum je tu má to, aby si ľudia rovno odpovedali, ale aj za to ho zdrbú (onak česť výnimkám, ktorí takí nie sú).
A po ďalšie, ani za toho boha nepochopia, že pokiaľ ich niečo nezaujíma, netrápi a/alebo je to pre nich strata času, tak nech sa tým nezaoberajú vôbec. To nevedia pochopiť, takže ti píšeš vlastne zbytočne. :/
A P.S.: Čakaj nával nadávok na teba.. Mám taký pocit, že ťa aj za toto zdrbú, ale možno sa mýlim, nevidím do budúcnosti.
V každom prípade je to vina tejto generácie
ja mám skôr dojem, že niektorí pseudobojovníci za všadeprítomný optimizmus a dobré slovo to nejak moc prežívajú. trochu odstupu by neuškodilo. je to len virtuálny priestor.
a keď je raz niekto kkt, tak neviem, prečo by som sa mala zdržať komentáru.
Inak na tieto k*k*tské komenty ľudí si zvykneš. Možno sa aj ty naučíš písať jazykom, ktorý fičí na Birdze
ľudia sa podľa mňa veľmi radi nechajú unášať vzplanutím emócií a majú malú trpezlivosť. to, že sme tu akože anonymne, k tomu ešte pridáva.
a je mi ľúto, že si na svoju otázku dostala aj také isté odpovede, na ktoré si sa sťažovala :-S
Su tu 4 skupiny takych ludi, co su arogantni a dissuju ostatnych:
1, no liferi, ktori sa mozu prezentovat len na nete, lebo v realnom zivote su biti svojou kazdodennou neschopnostou
2, deti, s ktorymi hadze puberta
3, ludia, ktori to beru ako zabavu, odreagovanie, vybitie nervov
4, ludia, ktori neznesu demenciu, ktora sa tu casto vyskytuje
neviem sa rozhodnúť, či viac zapadám do 1ky alebo 2ky z tvojej definície
buh... nebuc zlý, lebo sa rozplačem :/
no toto JE Birdz, mozno nebol, ale JE
Ži a nechaj žiť-moje motto
Je tu kopa mladych, neskusenych, hlupych ludi (vacsinou deti), ktori potrebuju kopanec, aby si konecne uvedomili, kde sa stala chyba. Ten kopanec nepride, ked ti bude pisane po voli. Ked si pod fotkou budes nechavat len komentare opisujuce tvoju neskutocnu krasu a dokonalost. Nepride, ani ked sa na kazdu k*k*tinu budes pytat tu, miesto toho aby si zacala premyslat.
deal with it
Teraz sa to otočilo, internet zovšednel, ľudia sa viac sústreďujú na reálny život a na internet chodia predovšetkým puberťáci, pre ktorých je to niečo nové a chodia si tam prevažne zanadávať, nakoľko sú to spravidla ľudia, ktorí v reálnom živote nič neznamenajú.
Toto sa týka nielen BIRDZu, ale aj ostatných stránok. Samozrejme, že takých ľudí treba brať s rezervou. Aj keď mi to tiež niekedy silne lezie na nervy.
a @hwinula to co pises v @25 napriklad ja som tam napisal
"to si musis dohadovat tu?
a co spoluziaci, zurky v elame/unique atd.?"
to ti pride utocne a nadavkove?
on mi potom odpovedal, pochopil som co myslel a ako mysli a nepisal dalej nic ...
podla mna prilis generalizujes