jeziiis aka debata toto... neviem na praxy poznam take zensciny ktore ked mi nieco v tom zmysle povedia tak mam dost aj take su ale nie vsetky zase .... neviem mne by to bolo blbe pytat si od chlapa peniaze.. nejak neviem otvorit usta na to a to uz sme spolu dost dlho a nikdy som to nespravila... brrr..
to je individualne, poznam aj take typy bab. ale nie vela. co sa tyka mna tak mi je to a hlavne v tomto veku viac menej jedno, pokial vsak nemusim kazde stretnutie tahat sama- akoze ze platit zanho.nech je to fifty fifty
Linaspoka: podobny nazor jak ty ale mne priatel nechce dovoliť niekde platiť :/ ak niekde zaplatím potom mi dáva peniaze, že on pracuje a ja len študujem, no netrafil by vás šlak???
Ts... ja mam napriklad problemy s tym, ked za mna môj chalan chce niečo zaplatiť, citim sa tak, že ho využívam... takže vždy sú výnimky... a nie všetky baby sú na prachy...
podla mna len IQ 50 co nie je schopne samo zarabat si moze najst partnera pre peniaze to ako o tych dospelich ale pravda ako je tu u bab co nie su zarobkovo cinne a povedzme su zo slabsich socialnych vrstiev myslim ze to do u vahy aj prichadza no ci uz tak alebo onak ked clovek zisti (trebars aj chalan babu) ze ho partner len vyuziva mal by sa na neho vysrat
0kattlett : presne aj mne je to také blbé že ho iba využívam a pritom to on robí rád :/ ale tak ja mu to vrátim zase inak... vzťah nieje len o platení a peniazoch...
no ja nepochybuejm, ze su take holky...ale ja osobne som radsej, ked nemusim byt zavisla...spolahnut sa len na seba...aj s peniazmi...urcite chcem ma t veeeela penazi ale k nim sa chcem dostat vlastnim usilim...chlap nech si zarobi sam
Mam kamaratov s ktorimi ked idem von nenechavaju ma platit bo som vraj dievca a kamoska (pravda je ze ja zas tolko nevypijem) otvaraju mi dvere - jednoducho wooow - dojdem do skoly a su tam lolovia ktori su sice schopni zaplatit babe aj nemozne ale to aby jej otvorili posrate dvere abo odsunuli stolicku a sadli si az ked sedi dievca - haha neexistuje
myslim ze to neni o prachoch - ja si viac cenim ked sa ku mne chcalan sprava slusne a vie co sa patri veceru som si ochotna zaplatit kludne aj sama nerobi mi to ziadny problem
Dobreee, ale skusme sa vymanit s toho ci plati on am alebo vy jemu . To vela bab neuznava, alebo to nepraktizuje. Skusme sa pozret na inu formu penazi napriklad auto, super drahe handri, retaze a co ja viem co . Aj ked u vela bab nezavazia prachy v penazenke, ale casto krat u vas zavazi nepriklad pekne auto, a dobre handri. Napriklad, poznam nosu tipkov co napriklad sme na disko, nejaka pipka sa mu lubi, nejak sa spolu vypravaju a tak, a napr kebyze nema auto, tak keby ju isol vyprevadit, nemusela by to ta baba tak lahko prijat, hlavne ked ten chalan byva na druhom konci tt, ale ak jej povie ze ju zvezie na svojom peknom aute, tak to uz je o inom, ved nakonec kto by chcel ist unaveny s diskoteky peso domo ked ho moze zviest cavo v drahych handrach na peknom aute ??? No a tu to zacina, tj ma vetsiu sancu sa s vami zoznamit, alebo vas s tej diskoteky odviezt castejsie, vy uz s temu trochu zaviazane ze vas odviezol a tak. Takto to ficiiii casto...
No tak na handry vobec nekukam, to urcite. Ja sama mam veci zo sekaca alebo cinanky Aj ked kamoska, ked mi vravi, ze videla pekneho chalana, opisuje to ako " Mal pumy botasky, a super nike siltovku, a keby si videla tie Madoc dziny..." No mne je to pravdupovediac uplne fuk
A k tomu autu... Radsej by som si dala trebars dvojhodinovu prechadzku, ved to je este lepsie, lebo s nim mozem byt o tolko dlhsie,viac pokecat, ako by som mala za 5 minut doma autom, skodovkou ci ferrari, to je jedno, ale uz to nie je ono.
neviem cim to je, ale poznam viacej chlapov ako zien, ktori su zadlzeni az po usi... dokonca poznam take pripady, ze chlapovi vobec nie je trapne ziadat zensku aby mu pozicala prachy... takze chlapi tiez nie su az tak svati
ked sme uz pri tom plateni... mala som raz chlapa, ktory zarabal viacej ako ja a popri tom si nechaval platit 90% odo mna... tych zvysnych 10% si obcas zaplatil sam... kedy zaplatil nieco za mna si fakt nespominam, vlastne ani ci niekedy zaplatil... ale mne to bolo fuk vtedy.
a nikdy by som nechcela chlapa, ktory sa vlaci v bmwcku, tvari sa ako najvacsi frajer (pritom bmw je tatinkove) jazdi, po useku kde je najvyssia povolena rychlost 40, 100kou, vlaci so sebou babeny do obchodov s tym ze im ide nakupit oblecenie... atd... v takych pripadoch neviem ci mi je horsie zo zenskej alebo z chlapa
ak dievča pochadza z chudobnej rodiny niet sa mu čo čudovať, že tuži po niečom lepšom.ale mne by to bolo ponižujúce.naštastie ja nemusím byt taka ale neodsudzujem to
Nuz poviem iba jedno ti tazky frajeri v drahych autach a v drahych handrach su povacsinou trapny nevyzreti a vytreti idioti ktori nosia vsetok svoj rozum v gatoch
mno a taki lolovia si mozu ist cucat palec u nohy radsej zakopnem o narmalneho chalana bez auta a drahych handier ale s rozumom a sposobmi
Tak to neverim Nonormal.Zeby si mal docinenie iba s babami, ktore leteli na peniaze?? Baby ked zbadaju bohateho typka vystupovat z Mercedesu, tak sa bud otocia s pomyslenim, ze nanho nemaju, alebo ze je to nejaky namysleny synacik milionarov. Ak nie, tak je ta baba fakt divna a o take sa ani nesnaz. Ale to uz vobec nehovor, ze sme vsetky na prachy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
cize to bude pravda
no kdo si jak nauci take ma
zeby zensky rozmar a nerozhodnost???
EQ
myslim ze to neni o prachoch - ja si viac cenim ked sa ku mne chcalan sprava slusne a vie co sa patri veceru som si ochotna zaplatit kludne aj sama nerobi mi to ziadny problem
A k tomu autu... Radsej by som si dala trebars dvojhodinovu prechadzku, ved to je este lepsie, lebo s nim mozem byt o tolko dlhsie,viac pokecat, ako by som mala za 5 minut doma autom, skodovkou ci ferrari, to je jedno, ale uz to nie je ono.
mno a taki lolovia si mozu ist cucat palec u nohy radsej zakopnem o narmalneho chalana bez auta a drahych handier ale s rozumom a sposobmi