Jeden chlapec sa ma spýtal dneska, že či by nebol fajn nápad na letný Birdzovský tábor (samozrejme v spolupráci s nejakou táborovou firmou, ktorá organizuje tábory). Ja neviem, čo si o tom myslíte ?
aj ja aj jaa...=D=D=D hmm Birdz tabor..dobre znie=D=D aspon by sme sa stretli viaceri ako na stretkach, kde nejde veela ludilebo je to daleko ale nepustia rodicia=D
Ale dobry napad naozaj..ja osobne by som zdvihla prdel a prisla by som ale kom sa to bude chciet organizovat? ja viem ze ludia sa najdu...hmm ale aj dost ludi by prislo teda podla mna je to zaujimavy navrh
mi napadlo ze sme sa s kamoksou bavili ze keby bl taky tabor pre starsich ,od 15 do to je ejdno ,nech su tam aj starsi odomna a taky rock n rollovy,hardcorovy,metalovy no aky chcete ,no ja som od evci ja viem ale mi to napadlo a mna co napadne to napisem ,proste byt medzi svojimi
alebo aspon keby to bol tábor a robili by sa nejaké výlety.. vždy by sa niekam šlo.. a tak tábor pre deti by to isto nebol ked je tu väčšina 13- 20 ročných..
@45 no a??? mohol by to byť tábor pre 13-20 ročných s tým že nejaký starší birdzáci čo už tuna majú rešpekt by boli vedúcimi na čele s Tomášom a ak by sa tam učilo CSS PHP proste Web tak to b bola šupa a šiel by som naň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
tabory su vacsinou pre mladsich, a tych prezmenu bavi "daco sa ucit"
@pappkin mna ako decko odfotili ked som na nu cural a potom sa divili ze vatra nehorela
som za tabor aspon bude sranda
Ale dobry napad naozaj..ja osobne by som zdvihla prdel a prisla by som ale kom sa to bude chciet organizovat? ja viem ze ludia sa najdu...hmm ale aj dost ludi by prislo teda podla mna je to zaujimavy navrh
@kokinka jj presne
ale vyzerá to tak,že s toho nič nebude či hej?
ale tak viac ludi od takých 14 do 20 by bolo super.
Ked budete mať termín tak sa ozvite určite by šli všetci
Akurát si musíte ešte cenu spraviť ale nie moc drahú