chcela by som sa opytat bab ze ci vam nerobi napisat chalanovi sktorym si pisete ako prva....asi to znie tak hlupo ta otazka,,,ale ja nikdy nepisem prva,,neviem preco, ale mam to vsebe take vsugerovane ze chalan musi napisat prvy, a ked mi nenapise tak ja
hmm ja to mám tiež vsugerované v hlave pokiaľ nenapíše tak nič smola..ja nepíšem....a ani neoslovujem nikoho prvá.........to by musel byť fatk niekto výnimočný any som ho ja oslovila
Ae keď sa s chalanmi stretávam osobne tak som za tú myšlienku že chalan by sa mal pozdraviť ako prvý ak nie Tak sa tvárim že ho detto nepoznám Ale sú aj výnimky,keď sa zdravím šeckým A to aj tým chalanom,ktorých nepoznám
inac toto robi vacsina dievcat!! a mna to neskutocne irituje!! sak dpc ked si raz chces popisat tak sa ozvi! jak ma chudak chlapec vediet ze ty daco chces! strasne mi to lezie na nervy!!
ja písanie nepovažujem za nejak extra doležité, proste keď sa nudím, alebo keď ma niekto zaujme, alebo keď niečo potrebujem, tak napíšem.
vôbec nerozlišujem, či napíšem babe alebo chalanovi, a podľa mňa by v tom nemali byť nejaké pravidlá...
keď ťa niekto zaujme, tak proste napíš a vôbec nemysli na veci typu že počkám, kým mi napíše ako prvý, toto mu nepoviem, mal by to spraviť on... rob len to, čo cítiš
a dúfam, že časom sa ti to odsugeruje lebo mne sa takýto prístup nepáči
podla toho ci sa s tym chalanom poznam apson z videnia alebo nemam viac menej sancu sa s nim stretnut...ak ho poznam z vidienia tak ak mi to uz fakt trha zili/y tak ho oslovim radsej nazivo...sak ked uz trapas tak poriadny ...a ked ho nepoznam tak kludne napisem prva...
ja pisem a vzdy oslovujem prva a ani nevem preco asi sa ma chalani boja teda boja aj mi to asi 95 % nich povedalo..ale preco??v com to bude? niekedy ma nudi ze musim zacat vzdy prva ale tak zvykla som si
mne to nerobi problem napisat prva, pokial si nepiseme. ale urcite sa nepodlizujem... ked je z jeho pisania jasne, ze asi nema na mna cas alebo tak. tak nepisem.
rpcku nenapisem prva, na icq zriedkakedy, sms asi najviac, ked na nejakeho kamarata / chalana myslim alebo co.. tiez mam rada ked sa chalan snazi ja sa nikomu vtierat nebudem
toto je co zas .. sak ked volaco od toho chalan chces mu napis ne.... co ti jebe?!!! a to iste na diskoteke ak chces volaco od nekoho tak chod za tym chalanom..... alebo potom cakaj jak pica a dojde za tebou nejaky.... nadrzany debilcek... a mozes sa rovno pobalit a ist domov hajat...
ja som s týmto mávala problémy dávnejšie....tiež som čakala, že ak nejaký chce tak napíše ale potom mi urobilo blik a prišla som na to, že ten chalan fakt nezistí, že ma zaujíma pokiaľ sa budem tváriť nenápadne a čakať kým si ma všimne a bude s zisťovať moje číslo a podobne......po prvé: na mňa by si číslo nikdy nikto nezháňal a po druhé radšej urobím rýchly proces a síce napíšem, uvidím jeho reakciu, či má záujem aj on a ak nie tak astala vista, nie si jediný aj keď zase napríklad teraz taký jeden...no situáció: zbadala som ho v buse, že ten je zlatý....mala som šťastie lebo kamoš ho poznal, zistil mi naňho icq (musela som siahnuť po krajnosti lebo na pokec nechodí) normálne som mu napísala, v pohode sme pokecali aj keď mi povedal, že on nie je moc zhovorčivý, potom som mu ešte párkrát napísala a bol hrozne milý aj všetko, dokonca sme sa dohodli, že aj von by sme mohli niekedy skočiť, zase povedal že on nie je moc zhovorčivý a že je hanblivý lenže ono mi to nenapíše samo od seba nikdy.....tak ja neviem čo s ním či urobím astala vista lebo nemá záujem alebo budem pokračovať ako doteraz lebo je proste len hanblivý keď chlapom sa nedá rozumieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ae keď sa s chalanmi stretávam osobne tak som za tú myšlienku že chalan by sa mal pozdraviť ako prvý ak nie Tak sa tvárim že ho detto nepoznám Ale sú aj výnimky,keď sa zdravím šeckým A to aj tým chalanom,ktorých nepoznám
šak sa treba pozoznamovať nejako ne
vôbec nerozlišujem, či napíšem babe alebo chalanovi, a podľa mňa by v tom nemali byť nejaké pravidlá...
keď ťa niekto zaujme, tak proste napíš a vôbec nemysli na veci typu že počkám, kým mi napíše ako prvý, toto mu nepoviem, mal by to spraviť on... rob len to, čo cítiš
a dúfam, že časom sa ti to odsugeruje lebo mne sa takýto prístup nepáči
ked nechcem napísať nepíšem ked chcem tak proste napíšem aj prvá aj neviem kolkotaká
haha
sak to v tejto dobe to je úplne normálne a úplne v pohode podla mna
a ked dojdem na qip alebo skype tak va:csinou ludia z rosteru napisu prvy mne, a tak naopak zase ked sa dakto prihlasi tak napisem zas ja jemu/jej
a co sa tyka sms-iek tak je to to iste .. ked dakomu napisem prva tak o nejaky cas zas ten dotycny napise zas prvy mne
a podla mna na tom neni nic cudne ked napises ty prva tomu druhemu lebo keby len on pisal stale tebe prvy tak by mal pocit ze sa ti vnucuje
ako preco nenapisete ako prve? ved to neni vtieranie..kks